Skoči na vsebino

Mare77

Člani
  • Sporočil

    10
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Mare77

  1. Mare77

    Mazda 3 sedan x180

    Hvala za vaša mnenja. Mislim, da se ne bom odločil za nakup te Mazde. Bom počakal še na kakšno ponudbo od Mazde3 limuzine.
  2. Mare77

    Mazda 3 sedan x180

    Hm, no ja, sej avto ima še 3 leta garancije, tako da v primeru nakupa jim lahko omenim to glede kompresorja.
  3. Zanima me vaše mnenje o tem avtu? Se zanimam za nakup, a je ta nov motor x180 ok za vozit? Sem umirjen voznik, letno delam okoli 15. 000 km. Cena se mi ne zdi ravno pretirana, zdej če je vse OK z avtom. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17377296&display=Mazda Mazda3
  4. Mare77

    Mazda 3 sedan

    A to opozarjanje na vozila v mrtvem kotu je tista oranžna lučka v ogledalu? To večkrat opazim pri avtih, ki jih prehitim. Hm, to se mi pa ne zdi ravno fajn, da te prilima na šipo to samodejno zaviranje. Pa kdaj se to sploh vklopi? Se da te varnostne sisteme izklopit? Ni ravno fajn, ko imaš zadaj otroka, pa nenadoma avto zavira po svoje.
  5. Mare77

    Mazda 3 sedan

    Kako pa delujejo ti asistencni pripomočki pri Mazdi? Nekje sem zasledil, da aktivni tempomat zelo močno zavira, da je že skoraj moteče oziroma nevarno? Je to res?
  6. Mare77

    Mazda 3 sedan

    V to sem prepričan, notranjost mi je v Mazdi fenomenalna, daleč pred npr. Toyotino Corolo in civicom. Po mojem bom fasciniran. Sem pa umirjen voznik ja, najbrž mi bo motor čisto zadostoval, sedaj vozim 1.6, 125 konjev in mi je čisto OK. Več kot 170 se nikoli nisem še peljal haha...Opažam, da mi je pomembnejša res tišina v avtu, pri npr potovalni hitrosti med 110 in 130 po avtocesti, pa dober zvočni sistem, tale Mazda ki jo gledam ima mislim da Bose ozvočenje z 12 zvočniki
  7. Mare77

    Mazda 3 sedan

    Ne še, ta teden mislim it na testno vožnjo z Mazdo, čeprav z CX30 in 122 motorjem. Nek občutek bom najbrž dobil, če bo to zoom zoom, bo Mazda3 moja:)
  8. Mare77

    Mazda 3 sedan

    Tudi meni je limuzina bolj skladna kot klasična. Zelo me mika. Moram jo sprobat😊. Edino bela barva me malo moti, najraje bi bi imel mazdino rdečo. CX 30 je pa danes pravi bomboncek, tudi meni je všeč. Sam je kar nekaj tisočakov dražji od navadne trojke.
  9. Pozdravljeni, Zanimam se za nakup Mazde 3 sedan in me zanima vaše mnenje, napake, itd. Trenutno vozim 14 let staro hondo civic, ki je sicer odlična, ampak zaželel sem si nekaj novejšega. V oči mi je padla Mazda3, sedan, in sicer z 150 konjskim motorjem, sound style oprema. Kolk sem si pogledal na youtube teste, je daleč najšibkejši člen novih mazd motor, da je podhranjen glede na športni izgled avta. Ostalo je vse na premium nivoju. Zanima me vaše mnenje o tem? Tale 150 konjski ima pospešek 9 sekund do sto, kar se mi ne zdi ravno slabo. Naj povem, da sem večinoma umirjen voznik. Trenutna honda ima samo 125 konjev, 1.6 motor in mi je povsem zadovoljivo. Ogledoval sem si pa naslednji avto: Mazda Mazda3 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda3 G150 PLUS SOUND STYLE, letnik:2021,22490 EUR :: www.Avto.net :: Torej, zanimajo me slabosti in prednosti omenjenega modela iz povezave.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.