Skoči na vsebino

Thazz

Člani
  • Sporočil

    13
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Thazz

  1. In kako je treba zavirat da se vklopi i-stop?
  2. Pri starijših verzijah infotainmenta je mogoče. Mislim da mora verzija nižja od 70
  3. Meni se je letos to enkrat zgodilo. Imam malce starejšo verzijo FW (59.pa_še_nekaj). Ampak se potem ni več pojavljalo, tako da se nisem preveč sekiral. Pa če imam na telefonu prižgan BT, včasih malo dlje traja da naloži vse skupaj, ker izgleda že takoj začne sinhronizacijo s telefonom.
  4. Mazda MX-30 R-EV With Rotary Engine Debuts In 2023 WWW.MOTOR1.COM The rotary engine returns as a range extender.
  5. Zamenjal akumulator. Danes sem pa ugotovil, da sedaj ne dela avtomatski pomik stekel. Če hočeš do konca odpret/zapret je treba ves čas držat gumb. Pozna kdo v čem je fora, predem jim nazaj na servis peljem.
  6. Thazz

    Naši hišni ljubljenčki ...

    Pri nas imamo tud enga miniaturnega nemca Poraba cca 4,5 kg / mesec
  7. Če ti crkne motorček pri zaprtih ogledalih, se jih da na roko odpret ali se je treba s zaprtimi vozit dokler se ne zamenja motorčka?
  8. Prva generacija Toyote Auris je imela super za žarnice menjat. Tam si lahko skoraj celo glavo not vtaknil in z usti vzel žarnico ven.
  9. Ja, izgleda da gre bo šlo brez serijske povezave.
  10. Je možno, ni pa tako enostavno kot pri nižjih verzijah, kjer si samo usb vtaknil not. Tukaj je treba vzpostavit serijsko povezavo ( Serial Connection MAZDATWEAKS.COM All-in-one installer/uninstaller for many available Mazda MZD Infotainment System tweaks. Temp hladilne tekočine je možno videti v Speedometer appu. Tukaj je napisano kaj je možno prikazat. null
  11. Ja, jaz mam ver 56.xxx Za 59 - 70 se tudi še da pohekat, novejših pa ne več.
  12. Jaz. Ravno danes mam namen naložit še neke spremembe da vidim če rešijo težavo z gps-om med navigacijo prek android auta (zdaj ga občasno orientacija jebe in ga kar za 180 stopinj obrne vmes). In pa še tale app si bom naložil, da vidim katere parametre vse se da spremnjat. Če je vmes tudi kaj povezano z regeneracijami in stopnjo saj v DPf-ju, pa mogoče naredim še en app ki bo to prikazoval (kdaj poteka regeneracija, koliko približno je še do naslednje, itd. VDD Vehicle Data Diagnostic MAZDATWEAKS.COM AIO-Code:
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.