Skoči na vsebino

dejannnn

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika dejannnn

  1. hvala vsem na odgovorih.. kupujem opremo: Mazda CX‑5 2023 5WGN 2.5L Skyactiv G 194hp 6AT EXCLUSIVE‑LINE, ki ima tudi matrične žaromete in bosse ozvočenje.
  2. Pozdrav vsem, odločam se za nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT FWD. Ker ste tukaj sami izkušeni mački z Mazdo, vas naprošam za informacije glede omenjenega modela: - kolikšna je poraba goriva pri vožnji na avtocesti (v eno smer dnevno 50 km) z hitrostjo 130-150 km/h? - ali imate kakšne probleme oz. okvare z omenjenim modelom? - ali je dovolj prostora za otroški sedež oz. jajčko za osebo, ki je visoka 194 cm in je voznik? - se vozilo priporoča za vožnjo po AC ali ne? Meni dejansko ustreza visoko vozilo, zaradi hrbta in samega usedanja in ustajanja iz vozila. V naprej hvala za odgovore in vaše nasvete.
  3. dejannnn

    Mazda CX-30

    Pozdrav vsem.. sem nov na tem forumu. Vidim da sem prišel na pravšnjo debato glede vozila Mazda CX30 nad katerim se že dalj časa navdušujem in je v pravih mislih, da zamenja mojo trenutno vozilo. Glede navedenega bi se posvetoval z vami in sicer smo tričlanska družina (dojenček šele star 3 mesece), ki nimamo načeloma veliko prtljage s seboj ter nas zanima če nam bo vozilo dovolj veliko? nadalje me zanima ali je boljše vzeti avtomatika oz. ročni menjalnik, saj imam do službe cca. 65 km v eno smer (večinoma 60 km po avtocesti) in kolikšno KM moč mi priporočate? Prav tako me zanima kakšno opremo seveda predlagate plus ali kaj več? In še plusi in minusi vozila nasplošno. Za konec pa me zanima ali se splača vzeti mazda financiranje (brez obresti z zadnjim obrokom 20% vrednosti vozila) ali navadno lizing financiranje. Vnaprej hvala za odgovore.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.