Skoči na vsebino

SamurajLover

Člani
  • Sporočil

    2
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika SamurajLover

  1. Teh keramik ej malo morje sem celo študijo naredil in potem zveš da kao 3 letne zdržijo manj od enega leta, da ne govorim enih forah vsako leto obnavlajt keramiko. Koji k... bompol plačal nekomu 500EUR potem pa še letno 100-200EUr za obnovo. A ni fora da jo daš gor in če je 3 letna da saj dve leti imam mir? Če bi jaz delal keramiko bi na primerih teh pacientov dal doživljensko garancijo na keramiko, če je moram vsako leto obnavlajt in prat z PH nevtralnimi šamponi. Jebeš to. Nej dela če že dam gor in plačam. Tole sem zasledil na youtube menda je top pa neke certifikate imajo, ali im kdo izkušnje z njo? Nasiol - A quick review of Nasiol products by a true... | By Nasiol |... WWW.FACEBOOK.COM 2.546 views, 47 likes, 7 loves, 2 comments, 23 shares, Facebook Watch Videos from Nasiol: A quick review of Nasiol products by a true industry insider 🙌🎉 Thank you Cameron ❤️ @cameronchoulagh... Ri nas sm jo našel na uradni strani www.nasiol.si keramični premaz za avto
  2. Sem prebral po netu dobre feedbacke o polirnih pastah Cartec, samo ne vem katero bi uporabil imam pa kar spraskan avto? Paste katere sem gledal tud po youtubu in forumih da so jih pohvalili so: Groba polirna pasta CARTEC - Diamond Cut 3000 1kg - Avtonega.eu AVTONEGA.EU Groba polirna pasta in pol sm mislu še tole za konec polirna pasta za sijaj CARTEC - Ultra Finish 12000 1l - Avtonega.eu AVTONEGA.EU Zelo fina polirna pasta ali je dost da vzamem tole polirno pasto za avto one step? Kaj pravite ali pravilno gledam. PS še nano premaz sem gledal huda scena zgleda pa z lahkoto se da na avto, ali bi to raje dali mojstru?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.