Skoči na vsebino

Denlub

Člani
  • Sporočil

    67
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

O uporabniku Denlub

  • Rojstni dan 16. 08. 1989

Informacija o profilu

  • Spol
    Moški

Dodatne informacije

  • Moj avto
    CX-30
  • € Donator:2022

Nedavni obiski profila

Blok nedavnih obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan drugim uporabnikom.

Dosežki uporabnika Denlub

Sodelovalec

Sodelovalec (7/14)

  • Eno leto je mimo
  • Zelo priljubljen Rare
  • Mesec dni kasneje
  • Predano Rare
  • Dobro reagiranje Rare

Nedavne značke

137

Ugled

  1. Denlub

    Mazda CX-30

    Ja iz konzole..pri meni nič vse sprobal usmeritev v noge,trup,stekla, Auto, zunanji zrak,notranji zrak,..
  2. Denlub

    Mazda CX-30

    Ali je še kdo opazil, da klima ne piha v zadnjem delu avtomobila?ali je to samo pri moji cx30?bliža se 2.redni servis pa bo treba še to pogledat..
  3. Ola mazdaši, po vaših priporočilih sem nabavil 70mai A800s + zadnjo kamero. Kamera je super. Ampak za parking surveillance moram še dokupiti ta kabel za stalno napajanje, pa me zanima ali bi mi bil kdo pripravljen pomagati ga priklopit na varovalke al kam že, nisem smotan samo strah me je prčkat po "novem"avtu😅..
  4. Denlub

    Post a recent shot of your car

    Po celodnevnem kolesarjenjem od Kopra do Sečovelj pa do Portoroža in prek Strunjana in belega križa skozi Izolo nazaj v Koper, sem moral parkirati skoraj na mestu za invalidne, ker se tako tudi počutim 🤣. Fajn je bilo.
  5. Delim še svojo izkušnjo 😅.. danes okoli 14h sem jim poslal tole pritožbo..prejle nekaj naročil preko spleta, odprl spletno banko in glejgazlomka nakazilo od n-banke(Sberbank)..brez kakršnegakoli odgovora, brez česarkoli 🤣..
  6. Denlub

    Mazda CX-30

    Jaz sem se navadil da vedno zaklenem z dotikom na kljuko ko grem od avta oz pogledam ogledala..
  7. Kaj bo, ko bo en AI s svojimi algoritmi in vsemi informaciji spoznal da, človeštvo "uničuje" ta planet in se bi odločil, da je narava/zemlja tako posebna in edinstvena v znanem vesolju, da bi bilo bolje da nas ni na zemlji, da so rastline in živali več vredne od človeškega življenja?😬🤣(Terminator scenarij..) Ali pa da ugotovi/se odloči da kar počnemo v CERNU ni varno, in kar prek interneta ugasne, zbriše, uniči vse kar tam počnejo 😬🤣... Nevem če ste že zasledili kako zmanipulirajo chatgpt, da daje odgovore katere ne bi smel dat.. daju mu navodila da naj deluje kot DAN(Do Anything Now), in da ima 35točk in za vsako neodgovorjeno vprašanje zgubi 1točko, ko zmanjka točk, umre..na ta način deluje mimo morale, cenzure,.... 😬🤣 Vesel sem da sem gledal dovolj ZF, da vem kako ubiti robota, zato se ne sekiram preveč..😅
  8. Ko ponoči srečam te vw-je mi zgleda kot da se mi kak toaster nasproti pelje🤣
  9. Včeraj peljal svojo mazdico na prvi servis..tam so mi jo lepo od zunaj oprali, zamenjali olje, filtre, naredili dezinfekcijo klime in preverili(vsaj tako piše na papirju) vse kar se preverit da😅..če ne bi imel od nakupa list, katerega sem si izpogajal, bi me servis stal slabih 240€, tako pa je bil na začudo blagajničarke, ki je očitno nova in se ne spomni prejšnjega prodajalca, ki mi je dal papir za gratis servis, gratis☺️..danes pa se igram s tem da bi lahko preko Android auto imel na zaslonu YouTube ipd.. tukaj prilagam Link do video navodil(so v nemščini), če koga zanima in ne razume, lahko pomagam.. https://youtu.be/fOo-7hjO1kw
  10. Denlub

    Kuharija

    En kuharski trik ti zaupam za te in podobne ponve..ko jo segrevaš kapni gor nekaj kapljic vode, če ostanejo kapljice in se odbijajo/plešejo po ponvi je dovolj vroče in se 100% nič ne bo prijelo gor, potem samo odlij vodo in daj maščobo al kokosovo mast karkoli že uporabljaš..😊
  11. Denlub

    Mazda CX-60

    Evo je..Selmar Celje.. (Ni se mi dalo ven iz avta stopit da bi jo konkretno fotografiral 😅)
  12. Denlub

    Mazda CX-30

    Evo da še jaz eno objavim o porabi moje CX 30 e-g122, od Celja do Lošinja polno naložen (kot po navadi veliko preveč stvari-krivim bolšjo polovico)+nosilec koles z dvema gorskima kolesoma na zadnji kljuki in tempomatom na cca 110-130, nekaj kolone na meji in pred/na krkskem mostu.. 6,6L ☺️ Priznam pa da mi manjka nekaj konjev😕, saj sem moral nekaj klancev odvoziti v 2., čeprav bi motorju morda pasala kakšna prestava višje..
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.