Skoči na vsebino

Sonyfan

Člani
  • Sporočil

    8
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Sonyfan

  1. Sonyfan

    Poraba Mazda CX30

    Ne tožim nad veliko porabo, sploh ne. Samo radoveden sem s kakšnim načinom vožnje, enim uspe še za liter manj. Aja, avto je z ročnim menjalnikom.
  2. Sonyfan

    Poraba Mazda CX30

    Bil te dni z družino na Lošinju. Tja dol, nekaj vožnje po otoku in nazaj. Kdor pozna otok, ve da se da lepo kruzat s konstantno hitrostjo 80-100km/h. Bili štirje v avtu, povprečje po BC: 6,9. Ne vem kako vam uspe doseči 5,9...?
  3. Na to sem tudi sam pomislil...Znak je lep in čist, napaka ostaja
  4. Ta napaka oz. oranžno opozorilo se je pojavilo pred tednom dni, in še kar vztraja. Gre za X180 GT Plus Seveda tempomat ne deluje, sem mislil da bo čez kak dan izginilo, pa ni in žal je prvi izredni servis na vidiku. In tu se pojavi še ena nadloga, ta teden sem v zvezi s tem, trikrat klical v Makomo Nm, vsakič je bilo rečeno da pokličejo nazaj iz servisa...Obup, ne bom jih več! Je imel kdo podobne oz enake težave in kako se je izšlo? Koliko časa velja sedaj uradna garancija na avto letnik 2020, tri ali šest lest? Kateri servis predlagate, da bo tole čim prej urejeno. Ni problem, bom se zapeljal tudi v Mb, CE, Lj če bo treba...
  5. Sonyfan

    Poraba Mazda CX30

    Hvala za tale namig. Res mi je naredilo "klik" v glavi. Pri mojem in prejšnjem avtu, se ob resetu km, resetira tudi povprečna poraba, tu pa res ne. Eno pivo ste si zaslužil...
  6. Sonyfan

    Poraba Mazda CX30

    Avto nima AWD. Mesta vožnja gor, dol, kakorkoli bi BC moral pokazat porabo ki bi odražala "mestno" vožnjo. Se strinjammo? Se.
  7. Sonyfan

    Poraba Mazda CX30

    Pozdravljeni, sem nov na tem forumu. Pred kratkim je prišla k hiši CX30 X180, ročni menjalnik, cca 23000 km ima že na grbi. Avto vozi v glavnem žena, cca 20km na dan prevozi v povprečju, nekaj relacije, ostalo mestna vožnja. Po BC kaže povprečje 6.3/100km, od zadnjega reseta ima 473 km, sveti lučka da bo treba tankat in rezerve še za cca 43 km. Tole nekaj ne štima med BC in realno porabo, ki diši blizu 9litrom ali več...Po prvem resetu je bilo podobno, ok si rečem ne poznamo še avta, ampak tole sedaj ponovno...ne vem, povejte.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.