Skoči na vsebino

Gal

Člani
  • Sporočil

    3
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika Gal

  1. Gal

    Mazda CX-30

    Pozdravljeni, imam eno vprašanje. Morda bo še koga zanimalo. Kaj res med vožnjo ne morem ugotoviti, koliko časa sem na poti? Podatke o času trajanja vožnje izpiše na koncu, pa še ti se menda od zadnjega zagona vozila, tako da se zresetirajo, če npr ustavim na črpalki ali se motim? No tudi tisti podatki o povprečni porabi goriva mi niso prav jasni, saj se pojavljajo tri različne številke a to morda drugič. Vesel bom vaših odgovorov.
  2. Gal

    Mazda CX-30

    Hvala hvala, da ste se oglasili. Popravite me, če ne govorim prav. Mar ni ta skyactive x motor (bencin), ki poganja Cx-30 star šele tri leta. Mislim ta tehnologija oz kombinacija kompresijski vžig, pa el. vžig in še mild?
  3. Gal

    Mazda CX-30

    Spoštovana družba, sem pred nakupom avtomobila in oko se mi je ustavilo na mazdi xc-30 bencin, verjetno 150 hp. Preletaval sem ta forum po dolgem in počez, vendar nisem zasledil (lahko, da sem spregledal) ali ima kdo s tem avtom narejenih recimo tam blizu 100 k in kakšna so vaše izkušnje zanesljivostjo? Se mi zdi pomembno, glede na to, da gre za relativnega mladca. BI prosil za kakšen odgovor, ali nasvet, kje lahko pridem do teh inf.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.