Skoči na vsebino

ttrspi

Člani
  • Sporočil

    5
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika ttrspi

  1. ttrspi

    Prikaz imenika na CX-30

    Mislim da je važno kako ti izpiše številko ko te kdo pokliče. Morda je odvisno od operaterja? Večinoma imam kontakte shranjene kot +386 41 ..., ko pa kličejo, se pa na Mazdinem zaslonu izpiše 041 ...
  2. ttrspi

    Zanimivi oglasi!

    Skozi leta sem opazil par ponudb tega prodajalca na Šentiljski v Mariboru, ki so mi bile všečne. A sem prav razumel da njegovi oglasi ne prikazujejo realnosti?
  3. ttrspi

    Zanimivi oglasi!

    Zatipkal se je gospod. 12.999€ je mislil
  4. ttrspi

    Zanimivi oglasi!

    Ta argument sem že slišal ampak ga ne razumem najbolje. Najverjetneje gre za to da se je avto dlje vozil po avtocesti, ampak pri tako "mladem" avtu sklepam da ne bo tako ogromne razlike pri obrabi. Pri 10.000km+ na leto tudi verjetno ni stal na zelenici. Do 99.000km pa tako ali tako vsak prodajalec vozilo oglašuje "KOT NOVO" in potem tudi želi postaviti ceno, ki je dokaj blizu novemu. Vedno obstaja nek riziko da ob rabljenem kupiš nekaj s čem se je grdo ravnalo, ampak vozilo z manj kilometri pa bom jaz gotovo lahko dražje prodal kot istega z več. Hvala za link. Bom še malo spremljal tujino za referenco. Sam sicer nimam energije in poguma za uvoz. Cene pa se tudi zgleda ne razlikujejo tako močno od slovenskih, tako da imam občutek, da bi mi uvoznik zaračunal vsaj toliko kot bi jaz prihranil z uvozom.
  5. ttrspi

    Zanimivi oglasi!

    Pozdrav, Že lep sem zagledan v Mazdo in občasno spremljam oglase. A menite da bi bilo realno mogoče dobit kakšno pametno Mazdo3 nove generacije (2019+) za do 18.000€ do 50.000km ali si delam utvare? Cene takšnih, ki jim bo kmalu potekla garancija, se trenutno na avto.net vrtijo okoli 20.000€ ampak tukaj se mi potem zdi že skoraj smiselno dati malenkost več in dobiti skoraj novega. Se motim ali pa gre za dejansko solidne cene pa pač nimam jasne predstave?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.