Skoči na vsebino

pri

Člani
  • Sporočil

    7
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika pri

  1. pri

    Parkirni senzorji

    Senzorji so pac krogci in ni kaj, da jih nekdo se spricne v barvo avtomobila ni nic posebnega, ali pac moras imeti crne, da nisi sminker vuk... hvala za slikce, lepe... sicer na mazdi ne vidim kje so senzorji, ampak vseeno Ja imas paprav, zanima me bolj notranji del, kako je re?en. Pomisleke imam, da se je pojavilo par ljudi, ki so zgubili zivce zarad tega piskanja in eden je celo odklopil zadevo Taksne resitve s kamerco v vzvratnem ogledalu in pa ledicami, ter piskanjem se mi je zdela do sedaj najboljsa resitev. Ne gre za to da bi moral zdaj to imeti za natancno parkiranje,ampak ce se ze dela, naj se naredi nekaj kar je malo razsirjeno... Glede BT variant, ni slabo, verjetno senzorji dobijo napajanje preko glavne skatlice, ki jo namestis nekje zadaj v pod prtlaznem prostoru, rabi pa napajanje. Vzvratno ogledalo ga pa tudi rabi, tako da en kabelcek je spet da te j... Se pravi ce je ze potrebno kable vlect, potem jih zata napajanje in se za povezavo... Torej, ali kdo ima ali pa ve kje se da to videti kako taksno vzvratno ogledalo zgleda (nekateri so taki da na obstojecega pripnes tega novega), kako deluje. Predvsemme to bolj zanima pri nas, kajti tele ebay slikce so pac eno, nekdo, ki je pa tomontiral ali ima pa je drugo...
  2. pri

    Parkirni senzorji

    Kolikor sem seznanjem ti za 200eur vgradijo original senzorje, ki jih pobarvajo vbarvo odbija?a. To naj bi bili piskajo?i senzorji. Tisi, ki imajo se led diode, ki se s priblizevanjem prizigajo naj bi bil nekoliko drazji... montiral naj bi se na vzvratno ogledalo... Ima kdo kaj taksnega? Bilo bi lepo zamenjati vzvratno ogledalo s tistim z avtomatsko zatemnitvijo in imeti te ledice ze kar v istem ohisjo. Tako da nebi zgledalo kot nekaj nasranegana vzvratnem ogledalu. Kaksna slika taksnega ali drugacnega nacina?
  3. pri

    MP3 za Mazdo 6

    Koliko vas uporablja MP3 Xcarlink? Je kdo poskusil namesto usb kljucka prikljuciti prenosni usb disk? Ima kdo kaksno drugo resitev za poslusanje mp3?
  4. pri

    Parkirni senzorji

    Ampak se vedno ni bilo napisano nic konkretnega o park senzorjih. Originalni, kaksne variante so in koliko stanejo... Neoriginal... Montaza, komu dati zmontirati in na kaj biti pozoren?
  5. Za podreti je bilze objavljen link: http://www.mazda6tech.com/index.php?option...36&Itemid=1 Zanima pa me, ali je pri vseh 6kah sredinska konzola tako majavo pritrjena. Namrec zgleda kot kosplatike postavljen na sredino, ki ni videl vjakov ali zaticev...
  6. Kako pa je bilo z razdiranjem, da se pride do teh ?arnic?
  7. Kaj pa naredis, ko izgubis kodo za radio? Ali pa je nisi dobil od prejsnjega lstnika... (Mazda 6 SW cd136)
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.