Skoči na vsebino

router69

Člani
  • Sporočil

    5
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dodatne informacije

  • Moj avto
    Mazda 6 WG

Nedavni obiski profila

359 ogledov profila
  • Bini

Dosežki uporabnika router69

Novinec

Novinec (1/14)

7

Ugled

  1. Fantje ne bit prevec brihtni. Ce vrzes 25, 30k za nov avto neke ne ravno kikiriki znamke, s tem da kupis njihov premium model, pricakujes da zadeva deluje brezhibno vsaj ko je avto ‘nov’. To da nov avto zacne tresti pri 1000km, da na uradnem servisu obupajo po menjavi pest, diskov, celjusti, ... se klincevih fedrckov ki pakne drzijo, zaradi katerih je vse ropotalo ker so jih niso menjali ker so pa 20eur komplet (znotraj garancije) ,.... se ti pa malo trapasto zdi. Sicer pa razen tega problema z M6 popolnoma zadovoljen. Da ne bo kdo mislil da samo simfam in iscem neko potrditev. Zgolj podajam odebno izkusnjo.
  2. Niti ne. ATEjevi diski so bili cenejsi kot originalni ... go figure.
  3. Mazda 6, 2011, karavan, diesel. Do 150000 sem menjal 5 kompletov prvih diskov+ploscic ter 3 zadnje komplete. Kot so napisali ze nekateri, se mi je naredilo da so zelo hitro zaceli tresti... 2 relaciji lj-kr in sem bil spet na istem. Nazadnje sem nataknil ATE diske ... in od takrat nimam vec takih izrazitih problemov ... se pravi sem potreboval kar nekaj 10000km da je zacelo tresti, pa se tiso bistveno manj kot kak original disk. Ocitno na M6 nekaj z bremzami ne stima... poddimenzionirano pomoje vse skupaj.
  4. to da se razbalansira je tudi meni cudno, ker ni nobene logicne povezave. No klub temu pa feltne opletajo, ce ni drugega vsaj cudno zgledajo, pa tudi vulkanizerji niso najbolj zadovoljni Drugace pa 3 od 4h felten, tovarniske, originalne, kakrsne sem dobil na novem avtu
  5. Zdravo, jaz imam pa problem s tresenjem, katerega se sicer zacasno da omiliti/resiti s centriranjem gume, ampak moram le to ponavljati na dober mesec in pol. Pri zadnjem centriranju smo ugotovili, da rob feltne (17" lita, mazda6 2011) opleta par milimetrov levo desno, kot tudi gor/dol. Rob, na katerega nalega guma je ocitno naravnost odstruzen, saj se guma vrti popolnoma naravnost (ne opleta sem ter tja), opleta le feltna. Zanima me ce kdo ve, kaksne so tolerance pri izdelavi mazdinih 17" felten ... na MMSu preverjajo tolerance pri proizvajalcu, ampak imam obcutek da me bodo na suho n.... in bom na koncu ostal slabe volje in s krivimi feltnami na novem avtu. Hvala za odgvor!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.