Jump to content

robz

Members
 • Posts

  274
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by robz

 1. Brez besed in brez avtomobila. Pa zgleda s polno denarnico, ki bo nicvredna
 2. Pozdrav trenutno se vozim s kolesom in tem lepotcem. Glede na cene in ponudbe na avto.net pa vidim, da nic ne zamujam. Ko sem videl tele stare 6ke z 2.5 masino za 9k sem bil pa res skoraj brez besed.
 3. Samo 3k nad budgetom
 4. Sicer pa ja, malo smo zasli. Hvala vsem za info glede mazde 3 in 6, vsekakor ste mi pomagali in sem izvedel prakticno vse o G motorjih in stvareh na katere moram paziti. Ce bo pa kdo iz foruma prodajal kako bencinsko mazdo, se priporocam. LP
 5. "Najbolj prodajan avto" ja haha. Nevem komu se je v uzitek voziti po sloveniji, porabljati cas in bencin in testirati avte, meni vsekakor ne. Kot rečeno ali jim ti nisi odgovarjal ali pa avto po prodajalcih tvojega kalibra pa so za vse seveda krivi kupci PS: prodajalcu sem rekel, da pridem na ogled in vzamem avto, ce mi bo ok. Zakaj bi se dvakrat vozil 200-250km ce se lahko samo enkrat... Pred tem je trdil, da se mu mudi in oh in sploh, po tem pogovoru pa njegovega novega avta cudezno se nima na voljo.
 6. Cakam prodajalca, da se zjasni. Prejsnji teden ga je ze v soboto cakalo novo vozilo, ta teden pa ga se ni In mazda je zame porsche, da ne bo pomote Sicer pa zaenkrat samo spremljam trg avtomobilov, kot receno avta nujno ne potrebujem in bom nabavil samo res dober deal
 7. Vem, samo na koncu so lahko za "slab" avto opravicilo tudi kisel dez, slabe ceste, nemarni otroci... Samo tako nikamor ne pridemo
 8. Z vsem se strinjam, vendar obraba volana in rocice menjalnika ponavadi nima nic veze z urejenostjo lastnika, ampak z uporabo avtomobila-in to pove, da sta bila volan in rocica velikokrat uporabljena, kar spet ne govori ravno v prid avtocestni voznji. Ceprav naj bi bilo eco usnje zelo slabo, dvomim, da bi se pri normalni uporabi toliko obrabilo. Ce avto nabira 40k km na leto po mestih in naseljih je najbrz ze kar konkretno zjahan pri 200k km. To pa klice po kar konkretnem servisu, ker se material pac obrablja z uporabo... Ce ima pa avto 200k km vecinoma z avtocest ga kupim bp za pravo ceno. Kar se tice racunov-tudi te se lahko sfejka v parih minutah, ker sem ravno iz foha in obvladam photoshop in ilustrator Ampak ja, ce je avto na ogledu ok, lastnik deluje ok, ohranjenost avta ok, zvok masine ok in cena prava, je to to. Za tega pa vsaj vemo, da so kilometri realni. Pozna kdo? Najbrz je nekaj takega idealno zame. Mazda Mazda6 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda Mazda6 2.0i TE Plus SLO. POREKLO 1. LASTNIK, letnik:2010,3999 EUR :: www.Avto.net ::
 9. So, so, mazdo 6 (2013), samo ne za 13k pa tale mlincek je tudi vabljiv Dajte zacet prodajat svoje bencinske 6ke predzadnje generacije treba zacet sparat za 9ke
 10. Ja pa avto na lizing, tako, da naj bi moral biti servisiran samo na uradnem servisu? Saj lahko, da ima racune, jaz sem samo v MyMazda preveril zgodovino glede na vin. Ampak se prodaja ze dober mesec, spremljam avto.net in tudi druge mazde 3 se ne prodajo, zgleda niso tako popularne ali pa so precenjene
 11. Ja priznam, sem, me tud forumi napsihirajo kjer berem koliko je nategov saj pravim, ce bi nujno rabil avto bi ze tisto 6ko februarja vzel Mi pa tale 3ka zgleda ok glede na ceno in km, samo raje se tukaj malo preverim, kaj vi objektivno mislite, zato vcasih malo prevec sprasujem:)
 12. Svecke me skrbijo samo, ce niso bile menjane bolj me skrbi veriga in ostalo kar pride zraven+sklopka. Sklopko sicer lahko preverim v zivo, za verigo pa bo treba na nek servis. Vem tudi ze, da bo treba menjati ploscice... Torej ce je slucajno za zamenjat vse zgoraj nasteto, bo servis kar drag:) dobil sem se fotke ogledal, ki so zluscena.
 13. Cudno mi je, da ima tale z enakimi km, prakticno nov volan in rocico. Pri tej pa pri rocki usnje ze kar odstopa:) tako sem jo jaz priblizno zgodil v prvi 6ki pri 100k km mestne voznje. A pol je varno kupit tak avto z 200k km prevozenimi po lokalnih in mestnih cestah? V servisni sem opazil tudi veliko obrabo ploscic (menjane vsak drugi servis). Pri teh km se najbrz bliza konec tudi sklopki. Na 120k km je bil narejen redni servis in zamenjana zavorna tekocina. Svecke niso omenjene. Akumulator na 200k tudi ne. Je normalno, da te stvari niso vpisane?
 14. Oglas je tale. Ne motijo me toliko kilometri kot znucan volan in rocica menjalnika. Eco usnje sicer vem, da je hiba, vendar je menjalnik prevec bogi in se kilometri najbrz niso nabirali na ac. Mnenje? Preveril sem vin in servisno in notri ni vpisanih par stvari, ki naj bi bile zamenjane, kot trdi prodajalec.
 15. Aja zanima me ce je ze kdo menjal sklopko pri tem modelu in kdaj se priblizno menja, strosek? Na 6ki 1. gen mi je sla pri 200k km in je bilo vseskupaj okoli 250eur, ce se prav spomnim.
 16. Nasparano imam ze sedaj precej vec, kot sem pripravljen dati za avto nekako si je treba postavit limit, drugace si lahko hitro na 10, 12, 14k... vedno se pojavi nekaj boljsega, tako kupovati ni ravno smiselno. V vsakem primeru pa bom gledal 3ko in 6ko in glede na budget, ju pod 150k km najbrz ne bom dobil. Zato zbiram informacije, da bom pripravljen na vecji servis in, da tudi vem koliko zbiti ceno.
 17. Katere proizvajalce se pa splaca kupiti? Ima kdo kakega majstra v Mariboru kamor bi lahko peljal avto na pregled?
 18. Kakšna je pa cena menjave verige oz. vodne pumpe in jermena pri bencinskem M3 G120 motorju? To naj bi se preventivno menjalo pri 200k km?
 19. Kam se pa vozi na take preglede? ponavadi na lokalne tehnicne kjer so dilercki ze vse zmenjeni Gledam en avto v MB, kje priporocate preventivni pregled tam? Ali imamo tukaj kakega clana iz tistega konca, ki bi sel jutri oz. v soboto z mano pogledat avto?
 20. Za prvo mi je jasno, za drugo sem pa upal, da velja hvala za info
 21. V mojo prejšnjo šestko je šel mtb 29" brez, da bi odstranil sprednjo gumo je pa res da sem moral sovoznikov sedez potisnit in malenkost nagnit naprej. Racunam, da gre v limuzinsko m3 brez sprednje gume. Res pa nevem kaj je poanta takih prtljaznih vrat, ker so precej neuporabna, vsaj za moje pojme.
 22. M3 oz M6, bencinar do 200k km, 1. lastnik, vse nad G120 je ok za moje potrebe. Pod 10k sem pripravljen sprejet kako prasko, 4 vrata so minus a jeb*t ga, piti mora manj kot 1. generacija 6ke ce pa to ni skromno pa tudi ne vem kaj je. Prosim za izkusnje lastnikov z zgoraj omenjenim avtom (m3 g120 3. generacija), hvala! Najpomembnejsa mi je cena in oblika-gledam limuzine, ker karavanov ni, hatchback mi pa ne potegne (edino za dobro ceno). Enako pomemben mi je 1. lastnik in max 200k prevozenih. Ce ne dobim takega avtomobila ta mesec ga bom pa najbrz naslednji mesec. Res je uzitek kupovati avtomobil, ce ga ne rabis nujno. Vecini ogledanih avtomobilov, se je cena v 1. mesecu znizala tudi za 20%... To samo pove kako pregret je trg avtomobilov in kako radi bi ljudje in se posebej avtohise zasluzili. V prihodnjih mesecih pa pricakujem se nizje cene. Ce nekdo placa za m6 2. generacijo l.2008 z "200k" prevozenimi kilometri, 6k naj, jaz ne bom. Tudi skoraj 10 let stara 3ko z osnovno opremo ni vredna 10k, ce je bila nova 14... Ampak kupci zgleda so, zato take cene
 23. Prostor rabim samo za kolo, ki naj bi sel bp v vse razlicice. Je kdo spravil 2 kolesi v 3ko? Torej velja pravilo, da je M3 za 300k km, M6 pa za 500k km
 24. Hja sej to tezko se je odlocati, ce imas do sluzbe 2km in drug avto, ki je na voljo 80% za vsakodnevna opravila in izlete sem se pa v tem casu vsaj odlocil, da ostajam na Mazdi prava ljubezen pa ostaja 6ka, na zalost se v letniku, ki ga iscem, prodaja samo 1
 25. Zame in za kolo bo najbrz dovolj kak sopotnik pa bo tudi kar udobno sedel spredaj. A je ful razlike s prostornjosto v primerjavi z limuzinsko 6ko?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.