Skoči na vsebino

kukky

Člani
  • Sporočil

    47
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika kukky

  1. Smo ugotovili napako. EGR ventil ga zajebava. Smo ugasnal lučko zaenkrat da vidimo, če bo še. Hvala vam.
  2. Živijo, na moji mazdi3 2017, 2.2 dizel, prevoženih 191 tisoč se mi že kakšen mesec prižiga lučka za motor ki pa 2-3 dneh ugasne. Avto se drugače pelje normalno in vse. Dnevno pa naredim 120 km do službe in nazaj in od tega 105 km po avtocesti. Zanima me, če je že imel kdo tako izkušnjo? V ponedeljek ga tako mislim it priklopit da vidim kaj je narobe. Hvala!
  3. Se strinjam ja. Nisem glih brez skrbi. 😅
  4. Smo ugotovili da je ležaj. Mehanik mi je rekel, da lahko grem do Šibenka pa nazaj da nebi smelo nič biti, ker grem v ponedeljek dol. Kaj pa vi mislite?
  5. Poka mi med vožnjo ko se peljem čez 50 pa ni važno kakšna cesta je
  6. Zdravo, imam eno vprašanje. Ker mi je pokalo pod sprednjimi kolesi mi je mehanik zamenjal "šipke", ker rekel da se je ena razletela in je menjal obe. Zanima me, če bi lahko bilo kaj druga glede na to da se po mnejavi "šipk" še vedno sliši pokanje oziroma ropotanje? Gre se za Mazdo3 2017. Hvala!
  7. Niso nič komplicirali. Hvala vam!
  8. Živijo, danes morem na tehnični pregled in mi gori lučka za servis pa me zanima če bodo kaj komplicirali? Hvala.
  9. Pozdravljeni! Danes se mi je zgodilo nekaj nepričakovanega in bi vas prosil za mnenje, če veste kaj bi bilo to. Imam mazdo3 CD150 letnik 2017 in 173tisoč prevoženih. Danes po treh dneh ko je avto stal zaradi bolniške, ker drugače nikoli tako dolgo ne stoji mi je ugasnil sredi vožnje. Se peljem po našem naselju v tretji prestavi in ko pridem ven iz naselja pospešim in hočem dat v četrto nakar avto vgasne sam od sebe, ko še sklopke sploh nisem spustil. Ustavil sem za cesto da bi ga prižgal nazaj in se je matral kar nekaj časa da je vžgal nazaj. Ko je vžgal nazaj je potem bilo vse normalno. Zaradi česa bi do tega lahko prišlo? Hvala in lep večer. Tilen
  10. Zdravo, zanima me kje lahko dobim antifriz fl22 za mojo mazdo3 2017? Opazim sem da je nivo malo nad minimumom. Hvala
  11. kukky

    Snop LED luči

    Na servisu so rekli da normalno svetijo 😆
  12. Pozdravljeni, pred kratkim se dobil nazaj iz popravila mojo mazdo3 zaradi zbite srne. Danes sem se prvič vozil ponoči po avtocesti in sem opazil da snop kratkih luči ne "nese" oziroma ne svetijo kratke luči nikamor. Svetijo od sredinske črte do naslednje sredinske črte potem naprej je pa tema. Pred nesrečo se mi zdi da je to bolje delovalo. Dolge luči delujejo oziroma svetijo normalno. Je pa bil levi žaromet (voznikova stran) zamenjan zaradi poškodovanih nosilcev v nesreči. So pa LED žarometi in tudi ni nobene tipke kjer bi lahko prilagajal snop gor in dol, kot je bilo včasih. Ali ga naj peljem nazaj naj mi zrihtajo? Mel sem ga že enkrat nazaj zaradi odbijača in maske in pa še čakam novo letvico za vrata, ker niso vredu zrihtali, tako da še najmanj enkrat grem nazaj. 😄 Prilagam tudi sliko, kako svetijo luči. Hvala za pomoč.
  13. Dela sedaj tako kot je prej tudi po temi. Hvala vam vsem za pomoč.
  14. Neki sem obračal tisto palčko, vendar ne do konca in zaenkrat deluje. Ko sem zapeljal v tunel so se prižgale luči in zatemnila se je armaturka. Bomo videl kako bo zvečer. Hvala vam za odgovore.
  15. Hvala bom poiskusil zvečer pa bomo videli.
  16. Luči so na auto, ker to sem takoj preveril. Opazil sem pa potem zvečer ob desetih, ko sem šel iz službe in prižgem avto in mi je vse svetlo na polno da me je kr zableščalo.
  17. Pozdravljeni. Imam problem s osvetlitvijo instrumentov (armaturke po domače). Včasih je to delovalo avtomatsko, ko je bil dan se je samo nastavilo na najbolj svetlo, ko je bila noč oziroma tema ali sem zapeljal v tunel se je avtomatsko potemnilo. Sedaj ko je bil avto na rednem servisu pri pooblaščenem serviserju to več ne deluje in moram sam to nastavljat s tisto palčko pri merilnikih. Drugače je vse nastavljeno na auto, luči in display. Sicer se luči normalno prižigajo in ugašajo, vendar instrumenti ostanejo na največji svetlosti tudi ko zapeljem v tunel ter tudi, ko je noč in moram sam zmanjšati svetlost. A veste kaj bi to lahko bilo, ker je malo tečno. Hvala vam za odgovore.
  18. kukky

    Pnevmatike za mazdo3

    Kaj pa Toyo proxes sport? Sem jo našel za nekaj malega manj kot 100e po gumi, samo je dimenzije 215/45 ZR18 93Y XL.
  19. Pozdravljeni, iščem nove letne pnevmatike za mazdo3 2017 cd150, dimenzije 215/45 r18 89w in me zanima kaj mi priporočate? Vsak dan delam 120km do službe in nazaj domov, od tega je 110km avtoceste. Včasih tudi rad zapeljem hitro kakšen ovinek. Sedaj imam gor Dunlop SP Sport Maxx TT, vendar so že postale trde na mokri oz. vlažni podlagi. Že lepo drsijo in tudi pri normalnem speljevanju se rade zavrtijo v prazno. Hvala!
  20. kukky

    Mazda3 chiptuning

    Mene tudi zaradi garancije skrbi, ko bi jo zgubil.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.