Skoči na vsebino

milko12

Člani
  • Sporočil

    4
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Dosežki uporabnika milko12

Novinec

Novinec (1/14)

  • Prvi prispevek Rare
  • Predano Rare
  • Začetnik pogovora Rare
  • Prvi teden je končan
  • Mesec dni kasneje

Nedavne značke

2

Ugled

  1. Zanimiva debata, moram priznati da se nisem poglabljal v izvor črke R, ampak le povzel BMW sleng Je pa kolega prav ugotovil, želja je šestak v kombinaciji z ročnim menjalnikom in zadnjim pogonom - daleč od tega da sem beemvejaš, ampak to je trenutno najbolj dostopno za "majhen" denar. Dolgoročno pa ni tako poceni kot M6 :D, enega sem že imel, tako da vem.
  2. Odlično! Hvala Scr3am Zdaj kličem še na en servis glede cen za vijake...enega sem moral konkretno predelat, ker mi je pri odvijanju ratala okrogla glava Ostali so pa kr fajn zarustani...in navoj ne teče lih najbolš.. Bojim se samo, da zadnja dva nista dovolj zategnjena..in potem pokna vsakič, ko zategne avto.
  3. Pozdravljeni! Mi lahko kdo pomaga pri momentih privitja za dele podvozja Mazde 6 GH? Na spletu namreč dobim vse druge modele, le GH ne Potrebujem momente za 3 vijake, ki držijo spodnjo vodilo in zgornja dva, ki držita zgornje vodilo - spredaj. Če morda kdo dela na servisu, bi mi zelo pomagal s ceno in dobavljivostjo vijakov za spodnji vodili.. torej dva zadaj (vertikalno) in en spredaj (horizontalno). Prilagam sliko, mislim da so ta označeni. Hvala!
  4. Pozdravljeni vsi! Prodam zgoraj omenjeno šestico. Motor: 2.2 MZR-CD, 185 KM Kilometri: 309000 Letnik: 2009 Opis: Avto je bil leta 2013 uvožen iz Italije. Jaz sem tretji lastnik v Sloveniji, prejšnja dva lastnika osebno poznam. Od prihoda v Slovenijo znana servisna zgodovina (mehansko sproti rihtan). Drugi lastnik je odstranil DPF (baje je ECU tudi malo "požokan"), sam sem preventivno zamenjal podložke na injektorjih. Menjal sem še komplet diske in ploščice spredaj, ter obnovil sprednje čeljusti (batki, tesnila, vodila). Zaradi škripanja sem menjal tudi komplet roke spredaj (zgornje in spodnje). To je v glavnem vse, kar se tiče vzdrževanja. Oprema je kar lepa, bixenon, el. usnjeni memory sedeži, RVM, keyless, itd. (razvidno iz slik). Zunanjost je malo manj lepa Večja odrgnina nad desnim bokom, pikica tu, udrtina tam, pač family wagen :). Odvisno sicer od kriterija posameznika. Sem pa na novo polakiral luči, ker so bile že zelo motne, rje pa presenetljivo ni nikjer (razen površinske na vodilih preme, mostu), sploh glede na to da so naše ceste kar zelo peskane/soljene. Prodajam, ker mi manjka kardan... V prvi vrsti kupujem R6 bavarca, zanima me tudi kakšna projektna mx-5 za "male" pare. Cena: 4700€ Kontakt: PM ali O3I 348 74I
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.