Skoči na vsebino

dulko79

Člani
  • Sporočil

    7
  • Z nami že

  • Nazadnje prisoten

Vse objave uporabnika dulko79

  1. dulko79

    Mazda 3 (2014)

    Lepa je, srecno voznjo!
  2. dulko79

    Mazda 3 (2014)

    Kaksna je pa razlika med navigacijo, ki jo prodajajo v Mazdinih salonih, in tisto, ki si jo ti narocil na ebayu? A kamero bos sam zmontiral al ti to kdo drug to uredi?
  3. dulko79

    Mazda 3 (2014)

    OK. @mxt ce ni skrivnost za kateri nivo opreme in motor si dobil popust ter pri katerem trgovcu? Je bil avto iz zaloge?
  4. dulko79

    Mazda 3 (2014)

    Haha, ste pa res cist not padl. No, hvala vam za nasvete, vsak info prov pride. Glede oblike se bomo odlocl na testni voznji. Se kaksen nasvet glede popustov, so vse ah enako trde za pogajanja? So servisi primerljivi med seboj al kaksen odstopa po kakovosti?
  5. dulko79

    Mazda 3 (2014)

    Hvala vsem za mnenja. @tommaazz za kaksne predmete je odprtina preozka, ce odmislimo nestandardno robo kot npr. pralni stroj, omare itd.? @izacus mislim, da vecina limuzin nima zadnjih brisalcev. @Pepo1980 kako se to obnese v praksi, ko dezuje? Kar sem komuniciral z avtohisami glede ponudb, so le-te precej toge za popuste. Mogoce kaksen nasvet, kje so najbolj radodarni? So servisi med seboj primerljivi, ali kateri izstopajo po kvaliteti storitev?
  6. dulko79

    Mazda 3 (2014)

    Lep pozdrav vsem, tudi sam razmisljam o nakupu mazde 3, sicer se cincam med sport in limuzinsko varianto. Limuzinska izvedba mi je oblikovno lepsa in ima vecji prtljaznik, a omejen dostop do prtljaznika. Je se kaksna bistvena razlika med izvedbama? Avto bo namenjen druzinski rabi, 3 druzinski clani. Hvala za pomoc.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.