Rajh Napisano 26. december, 2012 Prijavi Napisano 26. december, 2012 Zdravo! Jaz bi vas prosil, ?e imate kak?ne informacije, da mi pomagate. Razmi?ljam o nakupu RX-8. Pa me zanima katera ma?ina je bol?a ( 192hp / 232hp ), kak?na je poraba, kak?na je cena registracije, kak?ni so stro?ki vzdr?avanja, so znane kak?ne napake za te motorje itd..pa? vse kar veste o tem modelu avta. Lp Jure Rajh Citiraj
MazdaBoy Napisano 26. december, 2012 Prijavi Napisano 26. december, 2012 Zdravo!Jaz bi vas prosil, ?e imate kak?ne informacije, da mi pomagate. Razmi?ljam o nakupu RX-8. Pa me zanima katera ma?ina je bol?a ( 192hp / 232hp ), kak?na je poraba, kak?na je cena registracije, kak?ni so stro?ki vzdr?avanja, so znane kak?ne napake za te motorje itd..pa? vse kar veste o tem modelu avta. Lp Jure Rajh Mal prelistaj forum, o tem avtu ma? velik napisanega, tko + kot - ..... Pa fajn nakup ti ?elim. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.