janik Napisano 26. avgust, 2005 Prijavi Napisano 26. avgust, 2005 Zamima me, ali je v M6 mogo?e zamenjati volanski obro?. Originalen se mi zdi nekoliko tanek. V prej?njem avtu sem imel debelej?ega, kar mi je dosti bolj ugajalo. lp Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
vuk Napisano 26. avgust, 2005 Prijavi Napisano 26. avgust, 2005 Daj ga preoble?t na novo v usnje in bo volan takoj debelej?i. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
janik Napisano 26. avgust, 2005 Avtor Prijavi Napisano 26. avgust, 2005 Kdo pa to dela? Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
vuk Napisano 26. avgust, 2005 Prijavi Napisano 26. avgust, 2005 Prej IUV, sedaj pa ?ane Usnje iz Logatca oz. Vrhnike-Peter Gabrov?ek sp;delajo pa isti ljudje kot v IUV;mam sam njihov izdelek in sem zelo zadovoljen;cena je bla takrat cca. 20.000 SIT, Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.