Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Točno tako. Kar se tiče narave, lege, varnosti, čistoče, šolstva, športnikov... smo prva liga, smo med najlepšimi državami. Standard in vozni park je pa veliko prenapihnjen glede na plače. Tukaj je tri četrt lizingov, kreditov, pokradenega denarja. Ljudje si privoščijo predrage avte glede na svoje prihodke. Recimo, meni je nepredstavljivo, ko ljudje vzamejo kredit, da gredo na neko eksotično potovanje. Tako gre kredit na kredit, pa lizing in je prikazano, kako super je vse v Sloveniji. Pa ni. Pri tej draginji so lahko socialno ogroženi tudi v takih družinah, kjer sta recimo oba zaposlena v kaki trgovini in imata dva otroka, pa plačujeta najemnino za stanovanje. Ko plačajo vse stroške jim ne ostane dosti.No,taki se ne izpostavljajo in je kar izkrivljena slika o nekem, "kao" velikem standardu. Pa smo glede tega vedno v spodnji polovici EU.
-
Jures je s toyoto pa hobby 400 letnik 1990 en revcek med ostalimi v kampu....no hybrid ni svoh
-
Od sportman333 · Napisano
Nisem mislim samo Jadran in Croatio do Splita....sem bil oz.sem kar redno po EU mestih in.....ja se strinjam življenjski standard in kar nam omogoča SLO (narava, blizina vsega, itd....) to je TOP....ostali "luksuz " (vključno z avti) pa žal zaostajamo.... -
To z pitjem pa ni v redu. Je potrebno piti sedaj poleti ful.
-