Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Drgač sem si pa dolgo časa ravno tole miško ogledoval, vendar se mi zdi da je malenkost premajhna za mojo roko. Načeloma je identična, kot g502 (isti senzor) le drugačna oblika in teža. No nakoncu sem se odločil za g502x plus wireless. Zadnjih 10 let sem pa imel g502 hero (wired). Zame trenutno najboljša miska :). Nekako tako, kot je bila nekoč legendarna logitech MX 518.
-
Jaz sem hčerki,k ima Lenovo Yoga Slim-7 na mizi naštimal tisti "skoznik"-luknjo v mizi za kable...in ima pokrovcek tako,da lahko kabel fiksiraš...in ko vtakne v laptop nič ne vleče ali cuka kabel.. Pač si naštimas na mestu kjer filaš fiksiranje kabla,tako da je vticnica laptopa mehansko neobremenjena.... Ko pa si na poti pa pač moraš paziti,da ne "visi" na vtičnici. Sicer pa je tudi zcdrugimi tipi ista problematika...je problem vtičnic zelo razmahnjen.....bolj je problem,če je vticnica izvedena nemodularno-direkt lotana na matično...je bolj problem menjati. Pač pogledaš če obstaja za dotičen laptop samo vtičnica in prec vidiš...in če obstaja modularna z kablom menjava ni jeki bavbav.
-
Ni važno...sedaj si kriv,in to je to...kar navadi se....isto kot doma...ne veš za kaj,pa si kriv😂😉 Pač si lih "pri roki"...
-
Samo na enem telefonu smo ga razmajali, ostalo vse služi, kot mora.
-