Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• To je tko k za avto... zakaj maš 192KM, ko pa se 99% časa voziš z manj kot 100KM. 
    • Sej zto pa sprasujem koliko od vas dejansko potrebuje +16GB. Za DDR5 sem pa ze pisal. Isto, kot za gen 5 m2. ssd
    • Jaz pa 16gb od 2014 😀 Sam Lightroom in Davinci že delata počepe 😵‍💫
    • Brezpredmetno je okoli tega debatirati. Odvisno od programov in kaj delaš. Igrice so še "mala malica"...ko pa uporabljaš kaj bolj resnega za obdelavo videa,grafike itd...in več različnega hkrati...hitro zmanjka. Jaz sem od 2014 na 32 GB.
    • Jaz resnih problemov nisem imel… oz. so jih rešili v sklopu garancije… jih je pa imel naslednik… kolikor sem potem izvedel… Servisi so bili dražji… Sedanja lastnica moje bivše bencinske CX-5 je zelo zadovoljna z avtom… Sem ravno pred kratkim govoril z njo…    Sem pa. napisal svoje mnenje… Sem bil sicer malo skeptičen glede porabe, ko sem iz dizla prešel na bencinarja… Pa se je kasneje izkazalo, da ni neke velike razlike… Pri mojemu načinu vožnje je poraba bencinarja višja za dober liter na 100 km… S tem, da sem šel iz D175 RWD na G194 AWD in iz karavana na SUV … 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.