pierce Napisano 25. september, 2005 Prijavi Napisano 25. september, 2005 Mazda 323f 96 1.5, zadnje tri dni sem opazil, da mi spredaj tuli, sem prvo mislil od kdaj so bridegstonke tako glasne, sedaj mi je kolega potrdil, da se sli?i le?aj. Koliko stane novi + delo? p.s. dando, ima? morda kakega? Citiraj
Symon Napisano 29. september, 2005 Prijavi Napisano 29. september, 2005 Malo ?ez 20.000 SIT. Za to?no ceno se mi ne da iti pogledat v avto po ra?un ker je de?. Fak kva so deli dragi, ?e ma? Japonca. saj se ne kvari veliko ampak ko se.... Pretiravajo! Citiraj
poky Napisano 29. september, 2005 Prijavi Napisano 29. september, 2005 Ja le?aje pa res gre doma menjat!!! Pa te pride dosti ceneje,samo materijal pla?a?!! ?e pa ?e sam ne zna?,pa ziher ker od kolegov to obvlada!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 Pokli?i v Metalika Trade v industrijski coni Trzin pa ti bodo povedali ?e majo ta le?aj. Jest sem dal pri njih za japonca - Micko za zadnji le?aj 6 jurjev Citiraj
pierce Napisano 30. september, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. september, 2005 Ja, tudi sam sem imel v mislih material + delo = 10/15k, bom videl, ?e nisem imel ?asa zrihtat, menda ni zelo narobe, ?e se kak teden takole vozi?... Citiraj
KAALman Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 Ja, tudi sam sem imel v mislih material + delo = 10/15k, bom videl, ?e nisem imel ?asa zrihtat, menda ni zelo narobe, ?e se kak teden takole vozi?... ?e tuli samo po ovinkih, potem je ?e malo rezerve, ?e pa tuli ?e tudi po ravnem, potem pa ma? ?e kak teden maximalno ?eprav lahko gre tako ?e mesece...naprej pa jaz ne bi ve?... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.