Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Eh, ponavadi velja samo, da si hitrejši od tistega, ki je zraven tebe. Ni treba rekordov.
    • Ne začni boja, za katerega veš, da ga ne moreš zmagati?   Ali pa... Boj je zadnji izhod?   Pa še par lahko natrosim. Sem ga prebral.
    • Ne opravičujem, razlagam pa zakaj se zadeve zgodijo in vzroke. Ko se snamejo plašnice se da ugotoviti, da vse ni tako ozko in da je svet veliko širši in da na dogodke vpliva mnogo več kot ti neka propaganda dovoli. In propaganda je tako na vzhodu kot na zahodu in ne mislit, da ni.   Tudi mi smo imeli Jeklenega Kacota, ki je leta 1991 trosil ogromno propagande in tudi marsikej se je zamolčalo. Ker se je moralo, ker se ni smelo naše osamosvojitve omadeževat. Mogoče kot namig... Holmec. Tako, da ja še enkrat , zgodovina se ne začne z datumom, ki si ga nekdo zamisli, ampak ima vedno precej daljšo brado. Kdor zanika tako dejstvo bo pač delal napake.... Sun Tzuja se splača prebrat.  
    • Pa zakaj si zdaj ne vzamemo nazaj. Saj so nam Rusi za vzor. Ker jih skozi opravičuješ.   Pa ne pozabit zgoraj nad Razkrižjem, Varaždinske gorice 😉
    • Po moje bodo padali rekordi en za drugim, ker veš koliko "motivacije" ti takle "dinozaver" za ritjo naredi.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.