mijavko Napisano 20. oktober, 2014 Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 Ga ne najdem.....imam users manual workshop, tam vse lepo in prav, ko gledam po ma?ini, ne vidim ni?;Varovalke pregledal,?arnice tudi, vse o.k.A ma kdo kako idejo, kje je oz. ali se ga lahko zamnenja in ali so muke? Dela ?e, vendar mi lu?i me?ikajo kot bo?i?no drevo. THNX Citiraj
jures Napisano 20. oktober, 2014 Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 Ga ne najdem.....imam users manual workshop, tam vse lepo in prav, ko gledam po ma?ini, ne vidim ni?;Varovalke pregledal,?arnice tudi, vse o.k.A ma kdo kako idejo, kje je oz. ali se ga lahko zamnenja in ali so muke? Dela ?e, vendar mi lu?i me?ikajo kot bo?i?no drevo. THNX na ?alt keblu seveda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mijavko Napisano 20. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 Ka je pa tisto, ki pride na ma?ini?A je to samo konektor? Citiraj
jures Napisano 20. oktober, 2014 Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 Ka je pa tisto, ki pride na ma?ini?A je to samo konektor?aja shit sorry, prav stikalo? Na menjalniku. Tam sta 2 kabla - en je ta.http://forum.mazda6club.com/electrical/258419-07-mazda-6-reverse-light-switch.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mijavko Napisano 20. oktober, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. oktober, 2014 Aha - 17630; Upam, da najdem. Hvala Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.