A se to dogaja tudi poleti, ali zgolj ob hladnejših dnevih? Mogoče je pa samo konektor od samega LCD-ja malo losan. Strošek novega na pooblaščencu bi biu verjetno zajeten, bi pa lahko našel nov LCD direktno s kitajske za 60-70€ in nekoga, ki ti zamenja, če sam nisi vešč teh zadev.
Samo če pogledaš to črto, ni enaka na levi in desni strani.
Moje mnenje, okvara ekrana. To pa bomo vedeli šele, ko bo ne-bot 😆prestavil na kakšen drugi pogled in javil, če je črta stalno prisotna.
Če je, servis in upajmo, da je avto še v garanciji, to verjento ne bo poceni. 🙃
Uf, hvala bogu, sem mislil, da so že tolk dobri in prepričljivi.😜
Naredi tako kot sem rekel, zamenjaj pogled in namesto tega avta na cesti prestavi, da prikazuje nekaj drugega. Recimo porabo, domet in podobno. Zakaj to sprašujem, ker tale črta mi tako, dobro zgleda, kot bi bila del horizonta. Navadno, če na LSD-ju recimo crkne ena horizontala je več ali manj zelo tenka linija od leve do desne strani. Tukaj pa izgleda, kot bi bila del grafike.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.