Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
@samSimon Moje priporočilo je K7 Compact+ močnejša "freza-sulica",ker tista v kompletu ni za K7. Bo sicer delalo...celo "premočno",a manj ",udobno" kot z močnejšo sulico...in bo hitro pobralo rotorček. Jaz ga imam od Septembra 2021, in ga res pogosto in intenzivno uporabljam...tudi za granit (je težje dobro ocistiti kot beton in tlakovce!!!)...absolutno vreden cvenka. Filter pa ne odstranjuj,ga redno čisti,če imaš umazano vodo,in ne boš imel problemov.
-
@Alex...mislim,da je jasno,kje je problem...glej do konca.
-
Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili.
-
Krištodio, ga učas usekam mem, pa sam pomagu bi rd... Ki čm, kmet an s hribu doma... Imamo nekega južnjaka tu v službi, pa je dobil prvega otroka - hčerko. Tri dni že pije od žalosti, ker "prvi mora biti sine, prvorođenac"... Se mi je zasmilil možakar, sedem tja poleg njega in rečem: - "Ma, daj, Enis, mogoče pa otrok sploh ni tvoj..."
-