Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Če zadevo prav razumem. Kupim Donfeng Box. Zanj odkartam 17 jurjev, ampak ker je polna cena 24 jurjev, na to polno ceno plačam kasko. Zapeljem nov avto s parkirišča avtosalona,in takoj v prvem križišču naredim totalko. Zavarovalnica mi plača 24jurjev.  Potem moja žena kupi nov Donfeng Box in zanj spet odkarta 17 jurjev. A sem  odkril nov poslovni model?
    • S torkom dražji bencin, dizel in kurilno olje WWW.RTVSLO.SI S torkom se bo bencin podražil za dva centa, za štiri cente pa bosta dražja dizel in kurilno olje. Vlada je obenem znižala trošarini na dizel in kurilno olje, medtem ko trošarina za bencin ostaja nespremenjena.  
    • Na dnu lestvice kakovosti novih avtomobilov je, presenetljivo, premijski proizvajalec, ki ga imamo radi tudi Slovenci AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Raziskava je obsegala avtomobile modelnega leta 2025, kupljene med junijem 2024 in majem 2025. Žaw se je tudi mazda poslabšala.... 🥴😭  
    • Centralni (Ljubljana)...pomeni,da znajo biti prizadete tudi sosednje regije😄. Ko bo v Lj. tisti mega-potres,ki ga že toliko let ",čakamo"...zna biti,da bo kdo mene obtožil😂🤣
    • Welcome safety briefing.....11 mehikancev ..... Torte, nachos, tequila....
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.