Marko_mx-3 Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 @ madmax: Kje je to slikano v stari ljubljani Citiraj
apcih Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 ?akte ?akte da jst svoj computet spravim v ?ivljenje- mi je disk crknu Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Tekom tega tedna zvem kako bo s tvojim diskom, sem ga ?e nekaj spra?eval pa mi ni mogel to?no povedat Citiraj
apcih Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 ni treba bom dones zve?er dobil ?e en tak disk in bo treba zamenat elektroniko. ker baje ?e ga bios ne prepozna in n? ne ru?i je ?la plo??ica (elektronika) Citiraj
madmax Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 @ madmax: Kje je to slikano v stari ljubljani Izola at night. Morm re?t da se mi je slikca kr posre?la. Citiraj
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Slikal in dodal zvezdice... LEPOO!!! Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 ne vem ?e je dodal zvezdice, to so pomoje lu?ke ki so napete med stavbami Citiraj
Symon Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 ne vem ?e je dodal zvezdice, to so pomoje lu?ke ki so napete med stavbami Aha po podrobnem pregledu sem ugotovil, da ima? prav. Samo je pa res lepa slika, dokler nisem pove?al sem mislil, da so kao sne?inke dodane. Res lepa (samo se ne bi smelo videti, da zmanjka lu?k). Citiraj
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 UUU pa res...zdej ?ele vidu da so lu?ke prave..... Citiraj Feel free....
madmax Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 he he, me veseli da vas moje ozadje tako zabava. In res je, to so lu?ke ku so ble napeljane med zgradbami, skratka fullll lepo, tudi v ?ivo. Sej veste romantika pa to Citiraj
suicidal Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 moj desktop: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Mary Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Suicidal Oj, kaj si ti ra?unalnik ven na mraz postavu? Da ima? procesor na -4?C. Ali pa ima? to kak?en senzor da ti meri mraz zunaj. :ne vem: Lp! Citiraj
suicidal Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Suicidal Oj, kaj si ti ra?unalnik ven na mraz postavu? Da ima? procesor na -4?C. Ali pa ima? to kak?en senzor da ti meri mraz zunaj. :ne vem:Lp! si me pa nasmejala, res. mah ne, to je Vremenko, freeware program?ek za vreme po sloveniji. drga? sem pa upal na komentarje glede slike. p.s.: suicidal se pi?e z malo za?etnico, tudi na za?etku stavka. seveda, ?e ?eli?. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Ej to sem ?e pri par vas opazil te termometre... evo ga ?e jest enega uzamem.... ma? stran kje je....?? Da mi ni treba it s prstom skozi okno da pogledam kako mraz je...... Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 www.vremenko.net ilegalna reklama Citiraj LP KAALman
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Evo zdej lahko da? uredi...pa zbri?i reklamo..... Hvala KAAlman... ej to sem te hotu pra?at... mail-i kul??? Citiraj Feel free....
suicidal Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Vremenko download ma kok ste hitri... ste me po desni prehitel, he he. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
wiperboy Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 Vidim da zbirate desktope evo mojega Citiraj gremo na?i.....
David Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 Can't see nothing.... :ne vem: Kaj je ?e tako pozno da je blink blink--- pa ni? ne vidim... Citiraj Feel free....
wiperboy Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 eh zajebo sem bom poskusil ?e en krat no can do mogo?e bo pa zdaj neznam :ne vem: da vidim Citiraj gremo na?i.....
apcih Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 z mojim namizjem ne bo n?. mi je disk skuru ?e eno elektronko k sm jo zamenov. tko da sedaj sm ?e z drugim diskom in sistemom, ki deluje od 18-h naprej pa morm ?e vse program?ke in?talirat... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 Wiper boy probaj dati predogled objave pa ti zgoraj napi?e zakaj no?e objavit slike Citiraj
poky Napisano 10. marec, 2006 Prijavi Napisano 10. marec, 2006 He he,lepa slika! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.