Skoči na vsebino

Prijavi

  • Zadnja sporočila

    • Seveda… klikni na link pa preveri        
    • Jaz sem rasel s ključavničarjem in niti gedor nismo imeli pri hiši. Samo viličaste, nasadne, s, cevaste in podobne ključe.   Gedore sem začel kasneje uporabljat. Samo pa kvalitetne gedore/račne še nisem uspel uničit, če prenese 30 let zlorabtakoj podpišem.   Tudi s breaker barom si mi dal mislit. In zdaj sem na treh opcijah že. Tak da glava boli že.
    • Kaj pa druge znamke avt so?
    • Naletel na zanimivo stran, ce kdo nabavlja nove feltne, da proba, kako izgledajo na avto… Izberes znamko in model, tip felten in potem lahko izbiras se barvo svojega avta in ozadje…    https://www.felgenoutlet.com/en/      
    • Se strinjam. Če so rezultati, boš tudi sprejet. Mogoče bolj velja kar sem zapisal to za države severno od nas, ki nas imajo že od nekdaj bolj za sužnje in se malo bolj vzvišeno obnašajo do nas, čeprav so se razlike v standardih krepko zmanjšale. Že večkrat slišano. Drugače pa če imaš kaj znanja za ponuditi v tehničnih strokah na področju infrastrukture, potem ti danes v tujini ni hudega. Biti nek priložnostni delavec oz. kanonfutr je pa bolj žalostna zgodba ponavadi. Se rabi, samo jih kapital tudi hitro na novo uvozi, če je treba. Tudi delavce z ročnim znanjem obrti. Ponavadi v vrsti stojijo, pa zaenkrat so nižjega standarda navajeni, kot smo ga mi.     Ja, povezano s tem kar sem napisal. Ni firm, ki bi takšen kader potrebovale, zato se pa konča pri steklenih stropih vodilnih iz prejšnjih generacij. Edino pazimo lahko, da ne bomo enaki do naslednjih rodov, ker je škoda. Se pa velikokrat tako konča... Saj vsi vemo, zakaj bi bilo pa naslednjemu bolje kot je bilo meni. Neka osnovna človeška lastnost, ki se jo je treba zavedati in zatreti.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.