Report
-
Sem mislil, da je to samo pri OPLU možno, da že nov podjebava in ne znajo zrihtat. Poznam osebno 2 takšna primera. Men bi se zmešal, da kupim glih zato novega, da ne bo težav, potem pa ...
-
Recimo na tole sem mislil. Kolaž posnetkov zgolj v obdobju 24 ur v samo 50 prevoženih kilometrih. - vključevanje na glavno cesto s hitrostjo defektnega polža. - vključevanje na AC s 50km/h. To je skoraj misija nemogoče - kamion ki je pripeljal zadaj po voznem je kar lepo blendal, ko je zaviral. - bremzanje in izključevanje direkt iz prehitevalnega v zadnjem trenutku. - mladinka za volanom prevozila rdečo, ki je gorela že vsaj 2 sekundi - pa še eno ekstremno vključevanje s 50km/h na AC. Tole moraš bit al moten al pa nabit k mina. - seveda ni videa brez črnega Audija/BMW-ja. Tole je bilo brez zapleta zgolj in samo zato, ker pri zavijanju v levo še vedno kot en redkih gledam v vzvratno ogledalo. Ja zaviti bi moral pred rdečo stolpnico, ko zagledam munjenca, ki v coni 30km/h prehiteva, kljub temu, da imam žmigavec na levo. V izogib nevarnosti sem raje peljal naprej in potem obrnil.
-
Vemo,sem ga gledal že večkrat pri testiranju raznih športnih in drugih vozil.....👍😉
-
By sportman333 · Posted
To je bolj žalostno oz.sarkazem, ne boš rabil novoletne jelke, samo forda prižgeš 😉....(sam osebno bi se takega avta znebil takoj, ker če ti pri novem dela težave, dvomim da ti bodo rešili kdaj, kadarkoli....enako je imel kolega pri vw....dve leti stalno po servisih, pol mu je do....lo in je prodal vse skupaj, sicer zgubil 10k, ampak se je pa rešil tudi težav)
-
-
Who's Online (See full list)