Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Zaključen še en projekt. Vrtna miza za kolega (v planu že pet let, pa ni blo časa  ) Komplet hrast, dolga 255, široka 86, teča cca 200kg           
    • Je res, da je asfalt bolj spolzek. A z Good Year - kami grem v istih križiščih  20 km hitreje. Z Bridgestonkami  nisem nikoli bil v dežju siguren, kdaj bodo spustile in bom šel ravno. Ne rečem v suhem so bile vrhunske tudi Bridgestonke. Naslednje gume za 6-ko bodo najverjetneje michelinke pilot super sport. Da malo zamenjamo. 
    • V bistvu mogoče niti ne... bolj to, da Bridgestonke niso bile še tolk slabe. Da ne bo narobe razumljeno - ni mi žal, da sem zamenjal, sem pa vseeno mislil, da bo večja razlika. Imam pa občutek, ko @Alex tako grdi Turanzo, da je verjetno bolj kriv asfalt na obali, ki je v dežju verjetno res bolj jada od jade. Žal nikoli nisem bil tam v dežju, da bi lahko sprobal.   Dej mi še malo časa, da jih neko daljše obdobje uporabljam. Nekih napak nimajo, zdaj pa iščem tiste prednosti, da bi rekel, ja brž to nabavit.
    • Pri mojem tempu je to 4 leta (200.000) Torej 2-3 servise letno....🤑
    • 10 let jamstva. Ja itq. Komi cakam, da vozim avto 10 let na uradni servis   
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.