Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Takšna folklora pač je pri nas. 😉 Morajo malo raztegniti noge ob petkih.😄 V bistvu skrbijo za zdravje, saj je kolesarjenje zdravo.
-
Mi je pa zanimiva ena reč: v Sloveniji, kadar je na oblasti "desna" vlada, velika večina medijev to prikazuje kot "izredne razmere" in ko na oblast spet pride "leva" opcija, se to prikazuje kot "normalizacija razmer". Pri vsem skupaj pa vsi prej omenjeni mediji trdijo, da Slovenija NI komunistična država... Ne zastopm... V drugih demokracijah se "levi" in "desni" menjajo na oblasti, pa zaradi tega nimajo izrednih razmer. Na Madžarskem, na primer, je "desna" vlada neprekinjeno že zadnjih 16 let. Na Hrvaškem je "desna" vlada neprekinjeno zadnjih 10 let. V Italiji pa zadnja skoraj 4 leta. Pa ni nobenega "izrednega stanja". Pri nas pa, še preden "desna" vlada sploh priseže, se že prikazuje, da so "izredne razmere" in se že aktivira "nevladnike", da se začne delati načrte za rušenje vlade...
-
Od sportman333 · Napisano
Ki smo jih rešili davkoplačevalci z koliko 7mrld eur dokapitalizacije, cccc...veliki sefi pa zdaj super managerje igrajo in po 2mio place/leto🤔🧐🤣 -
Ker sem ostal 1 mesec brez Mazde sva se z ženo odločila da kupiva za drugi avto elektriko. Obema je bil najbolj všeč Dongfeng Box, tako oblika, praktičnost, prostornost, kot sama vožnja. Sedaj ga imava slabih 14 dni, naredila sva že 1000 km (samo frkanje po Vipavski dolini). Edina modifikacija ki sem jo naredil je 95% temnitev zadnjih stekel - malo zaradi izgleda, malo zaradi 9 mesečnega otroka (zasebnost in sijanje sonca), malo zato ker zadi prtljažnik nima police (je že naročena iz Aliexpressa). Vsekakor sva zelo zadovoljna, Mazda pa itak ostaja kot dolgoprogaš.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)