M-Fan Napisano 29. marec, 2006 Prijavi Napisano 29. marec, 2006 Lepo pozdravljeni vsi ljubitelji avtoakusti?nih prireditev, zasvojenci z bencinom in vsi tisti kateri so vam blizu avtomobili. Predstavljamo vam prvi Avtoshov Trbovlje, ki se bo odvijal 15.4.2006 v sredi??u Trbovelj s katerem bomo otvorili sezono 2006. Kaj bomo po?eli? -izvedli bomo sploh prvo tekmo dB Cup v Sloveniji, -otvorili sezono po pravilniku EMMA, -u?ivali v poslu?anju glasnih ispuhov, -styling-tuning show -si spo?ili o?i na atrektivnih avtomobilih, -se znoreli v norih ritmih DJ-jev -?urali z bendi -ob?udovali sexy dekleta in ?e mnogo ve?... Upamo, da smo vam dali dovolj dober razlog, da dan pre?ivite z nami. Prireditev omogo?a: -Avtohi?a Kova?i? -S print Se vidimo v Trbovljah ...za dodatne informacije po?akajte za natan?nej?i program, kjer boste obve??eni z to?nim potekom dogajanja na showu _________________ Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
M-Fan Napisano 3. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2006 Ok bli?a se nam prvi avtoshow, zato bi naprosil vse teame, ki se mislijo udele?iti tekmovanja, da mi sporo?ijo na PM kateri team bi to biu, Vrsta tekmovanje(EMMA,dB Cup) in najpomembnej?e okvirno ?tevilo avtomobilov (tekmovalcev). To me zanima zaradi prostorskega plan da nebodo ve?ji teami razmetani po celem prizori??u temve? da jih postavimo skupaj. Ob enem bo pa ?e naprosiu vse interesente kateri bi imeli postavljeno stojnico na prizori??u dogajanja, naj mi sporo?iravno tako na PM. V imenu: ?an Kva?i? - Avtohi?a Kova?i? Sporo?ite pa kr men. Bom dau pol jst naprej. Pa ?im prej!!! ?udno se mi zdi da ni nikakr?nega odziva... A bo kdo pr?u pogledat oz. tekmovat? Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
M-Fan Napisano 13. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2006 Pozdravljeni! Zaradi te?av z organizacijo se je avtoshow v Trbovljah iz 15. aprila 2006, prestavil na naslednjo soboto 22. aprila 2006. Opravi?ujemo se za karr?nekoli nev?e?nosti. Lep pozdrav! V imenu:?an Kova?i?-Avtohi?a Kova?i? Citiraj ...::RX-8 LEPOTICA IN ZVER::...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.