Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ker bom prej menjal. Moja je stara že 5 let, poleg tega pa sploh ne vemo kakšna bo🤔 Verjetno bom čez kake 1-3 leta svojo cx-30 dokler je še PREMIUM z malo km prodal takoj, ko bo za mene kaj pametnega na voljo.....
-
Od apokalipto_81 · Napisano
Prejšnji lastnik je odstranil DPF, pri Selmarju pa niso opazili nepravilnosti na mapah. Po zamenjavi vseh naštetih delov in čiščenju sesalnega sistema se je vklapljanje varnostnih opozoril pojavilo nekoliko redkeje, vendar je bilo še vedno prisotno. Vklopi se občasno samo takrat, ko grem navzdol ali pustim, da motor zavira. Te napake, kot sem prej napisal, izginejo po ponovnem vžigu avta, le da po večkratnem izklapljanju ostane prižgana motorna lučka. Avto nikoli ni izgubil moči, tudi z varnostnimi lučkami ne, le težje prestavlja. Danes grem še enkrat k avtoelektriku DTC Avtoelektronika Mozirje, da mi vse skupaj pregleda. -
In Mazda je vedno strmela po skoku v premium segment. Saj na pol so bli, več pa ne. In zdaj ti napišejo, smo šparali, pri tipu šivov pri ostalih zadevah, ki jih stranka ne ceni. To potem ni več strmenje k premiumu?