DonFilipo Napisano 23. avgust, 2004 Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 Vse kar vas zanima je na http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=241Evo mojih slik: Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 se... Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 motor prvic Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 motor drugic Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 Hid prvic: Sicer se na teh dveh slikah zelo slabo vidi. Prevec zgleda zeleno, kar je v bistvu modro/belo v zivo, in zgleda kot da fejst zasljepljuje kar sploh ni res, ampak je slikano iz taksnega kota. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 pa se koliko dalec seze... Ce kdo hoce videt v zivo naj pise pa se kje dobimo....Sicer se pa furam po Ljubljani... Druge slike pa pridejo ko bom meu casa. LP Don Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 21. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2004 se ena slikca Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2004 se slike od montaze xenona Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2004 2. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2004 3. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2004 4. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
DonFilipo Napisano 23. oktober, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2004 5. Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Marko_mx-3 Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 A se ?e kej z xenonom ukvarja?, baje se je tole ful pocenil pa ?e ve? kolk kaj pride za H4 za H7 aliH1 naj bi bilo ceneje. Citiraj
Grega_ Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 jest bi jih tud mel samo mi je ?e vedno malo drago....en mi pravi da mi jih zrihta in zmontira za 60-70k. Bi pa noro lepo pri?lo ker ima f-ka le?e Citiraj
Symon Napisano 7. april, 2006 Prijavi Napisano 7. april, 2006 ?lovek, sploh nisem vedel za tale projekt, ker sem malo ?asa na forumu. Se opravi?ujem, da do sedaj nisem napisal tega: Citiraj
David Napisano 8. april, 2006 Prijavi Napisano 8. april, 2006 Ej Don... kako bi blo pa montiran xsenon na mazdo 3...... ?? Ki pr tebi SUPER zgleda.... Citiraj Feel free....
Joe Napisano 8. april, 2006 Prijavi Napisano 8. april, 2006 Koliko K je xenon...... i gdje si ga uzeo.....molydon ili xenon.antena??? Citiraj Joe's Virtual Tuning Gallery
DonFilipo Napisano 9. april, 2006 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2006 na trojke gre super. mislim da je tam H1 moj je 7500K i kupio sam ga preko jedne americke stranice. sport imports (link bi trebao malo potraziti) Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
poky Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Uu,to bi pa moglo cool zgledat na mojem tudi! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Poky te pa demo ?e mi2 xsenon gor..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Poky te pa demo ?e mi2 xsenon gor..... Lahko tebi, ko si puni $$$ Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Lahko tebi, ko si puni $$$ Ej dokler me bo? na kosila vabil bo $$$ ostajal..... Citiraj Feel free....
HLADNI Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 Donfilipo, povej koliko te je stal turbo in kdo ti ga je zmontiral? Mene zanima, morda ?e druge... Citiraj
poky Napisano 10. april, 2006 Prijavi Napisano 10. april, 2006 David probaj najprej ti,pa bom pol vido kak zgleda pa kolko stane,pa si ?e jaz omislim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.