MA?kurca - kva bit oz. oble?t?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Čisto tako enostavno,kot ti pišeš ni. Vsak je svojo juho kuhal,in tudi revolucionarji so se pečali z okupatorjem...pa naj skrivajo kolikor hočejo. Meni gre bolj za slovenstvo in to,kar se je dogajalo po vojni...da bi svoj narod klali-to še fašisti niso delali...ma,da bi samo klali,pa so v imenu revolucije delali še kaj hujšega. Pa ajd-kar je bilo je bilo....a da ne pustiš normalnega pokopa-tukaj se skriva tista pokvarjena srž,za katero bo levi pol potreboval še zelo dolgo,da se ga bo znal otresti.
-
Od sportman333 · Napisano
Prodaj in bo najbolje...in upam da najdeš znamko ki ti bo ok... -
Ju,hu,hu😃-prišel center Nubert nuBox-330 Nekaj prask na foliji tu in tam,a to sem pričakoval...pač kozmetika... Hardware pa tukaj ne more biti vprašljiv,ker...sem že pisal o tem...nuBox oz. Nubert pasivne zvočnike praktično ne moreš fentati,ker imajo avtomatske reverzibilne varovalke tako za srednjetonce kot za visokotonce...z normalnimi ojačevalci ni mogoče uničiti...se izklopi dokler ne zmanjšaš obremenitev....pa še ta je z 200W-stalne,300W-končne obremenljivosti onkraj zmogljivosti večine ojačevalcev. Za kretnico ne rabim še enkrat pisati-"adijo pamet": 9 keramičnih uporov 9 tuljav (3x z jedrom,6x zračne) 8 kondenzatorjev 2 varovalki 1 stikalo Skupaj 29 elementov...in seveda niti en elektrolitski kondenzator,torej vse komponente,ki z časom ostanejo električno stabilne-prerfekcija😍
-
to se greste sam še nekateri, ki bi želeli spremenit zgodovino. Če bi vsi Slovenci enotno stopili proti Nemškim, Italijanskim in Madžarskim okupatorjem leta 1941 se danes sploh ne bi o nobeni NOB pogovarjali in vse generacije bi si lahko čestitale za pogum in domoljubno držo ter borbo proti okupatorju. Tako pa so eni kvizlingi, petokolonaši, izdajalci pač se oportunistično odločili, da je bolje lizat okupatorjeve škornje - ja pač so nekateri zaradi takega oportunizma pač plačali ultimativno kazen. Je blo to upravičeno ali ne? Danes gledamo drugače, leta 1945 pa je bila klima čisto drugačna pa ne samo pri nas, ampak po celi Evropi pa konec koncev tud po celi vzhodni Aziji in vsepovsod, kjer je vojna odnesla svoj davek. Skupno pri vsem tem pa je, da izdajalci in sodelavci okupatorja so najebali vsepovsod. Razlika pa le v tem, da drugod so čistko naredili veliko bolj temeljito kot v bivši Jugi.
-
Da se malo javim po dolgem času... Bil na servisu... Ne boste verjeli... Dejansko sem bil. Ker to kar se dogaja zadnje čase je nenormalno za nov avto. Škripanje povsod, tehnični problemi... Se sprašujem če bi sploh obdržal avto... Kaj so rešili? Kaj dosti niti ne! Totalno razočaranje! Mislim, da slabšega reševanja napak nisem doživel. Mazdini odgovori... Prilagam tudi kopije odgovorov! 1. Matrične luči niso rešili! 2. Da pade pedalo zavore občasno ob zagonu in prime le na koncu po dveh, treh "pumpanjih" se njim zdi normalno!?!!. To je občasno. 3. Zvoki podvozja normalen pojav pri Mazdah zaradi slabe izolacije? 😁 Tudi škripanje ob obračanju volana?!?? 4. Za kazalec nivoja goriva je po njihovo normalen pojav!?? Do sedaj pri nobenem oplovem ali kateremkoli drugem avtu tega nisem doživel... Nikoli. 5. Škripanje notranjosti zaradi ratzezanja in krčenja plastike?!! In kao "eko" materialov??? 😆 V glavnem en kup napak ki jih servis ni odpravil. Sedaj se pa sprašujem kaj sem kupil in kakšne sevise ima Mazda. Sploh pa kaj mi bo garancija če pa pod njo ne morem nlč rešiti???! Aja barva je katastrofa. Havba je cela spikana... Tudi praske so že povsod. Avta ne perem na krtače. Kaj se da še narediti predno prodam avto? Škoda ker avto je za vozit super. Škripajo mi tudi zadnja vrata. 😆Ampak to so "podmazali" in naj bi bilo ok... Toliko o moji prvi in verjetno zadnji izkušnji z Mazdo.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.