Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
A pa ti razumeš, da nič ne razumeš. Ok, itak nič novega. Tako se vozi varovane osebe. Tko kot se vozi z rešilci skozi rdečo. Zanimivo, če bi situacija bila, da bi nekomu z Mazda foruma nekdo na prehitevalnem zahodil bremzo do konca, bi bil prav za vse na tem forumu totalen idiot. Ampak v tem primeru je pa ravnal prav, ane -
Od mAzda62.2w · Napisano
Pozdravljen, sem nov na forumu, tako da se že vnaprej opravičujem,če sem zgrešil temo. Pri moji Mazdi 6 letnik 2013, imam jo 14dni se pri vožnji občuti padec moči, brz potegne nato se ne primakne nikamor, (npr 3. prestava se uatavi pri 80km/h, 4. pri 110), povečala se je tudi poraba, ter ves čas se vklaplja ventilator. Kaj bi lahko bilo, sicer v ponedeljek peljem k mehaniku, vendar me vseeno zanima. Sumim na DPF filter, ali kak senzor. Hvala za odgovor in lep dan še naprej. -
Sej v bistvu se kar strinja, da bi ga za začetek vozila. Ker je- rdeče barve.😅
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Seveda, ker za barvo trule višnje je bilo potrebno doplačat. -
V glavnem, vse so naredili presedničinih nesposobni šoferji in spremstvo narobe. Enih prekrškov, da se kadi. Konec koncev, močno upam, da se jih vse sankcionira in da jih bo drugič minila volja, da se tako prepotentno vozijo okoli.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)