soca1 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Imamo novo M5, kaj menite ali je prvi servis po 1000km nujen ali priporo?lji. Avto menimo imeti dooosti ?asa. Kak?ne so va?e izku?nje?. Citiraj
LabiGT Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Jaz sem ga sel delat...zakaj ne. Itak menjajo samo olje pa filter. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Kot vem je prvi servis zato da se olje zamenja, ker so lahko notri ?e kak?ni opilki od izdelave oz. zaradi prevoza avtomobila (razli?ni vplivi okolja) Citiraj
David Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 ?e ho?e? imet potrjeno servisno knjigo ga more? peljat na prvi servis.... druga?e ti garancija v vodo pade.... vsaj tako so meni povedali... Sicer pa prvi servis ni drag... kot je bilo 2 leti nazaj si pla?al samo material brez dela.... Mogo?e je ?e vedno tako... LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 14. marec, 2008 Prijavi Napisano 14. marec, 2008 Prvi servis na 1.000 km ni obvezen kar se garancijskih pogojev ti?e, je pa vsekakor priporo?ljiv! 99% strank se odlo?i za ta servis in serviser delo ne ra?una, le material Lp Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.