Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej, zanimam se za neka rabljena plati??a ...

Plati??a so dimenzij 4x100, 215/40/16 2X 7,5 J, 2X 9J Zanima me, ?e slu?ajno kdo ve ali bi ta plati??a brez problemov sedla sploh na MX-3, oz. ne bi bila zadaj pre?iroka. Zanima me tudi, ?e so na ?ir?ih dveh plati??ih lahko montirane iste pnevmatike kot spredaj. Bi lahko na ta plati??a kasneje montiral pnevmatike 205/45/16 :blink:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

sirina 7.5 gre na 205 gumo

medtem, ko je 9 absolutno presiroka feltna tudi za 215 gumo

O.K. hvala ti. ?eprou nism n? vesel :P

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

sirina 7.5 gre na 205 gumo

medtem, ko je 9 absolutno presiroka feltna tudi za 215 gumo

Hmm jaz imam na SXu na 7,5J feltni 215 gume pa lahko re?em, da niso ni? napihnjene tako, da lepo pa?ejo gor. :bravo: Medtem ko imam na NXu na 7,5J feltni 195 dimenzijo in izgledajo gume menda kar valjarji celo v primerjavi z Markotom ki ima 205 gume. :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.