Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Evo, dnevne ledice delujejo BP, so mi jih zamenjali na Močniku. Svetijo skoraj toliko dobro kot od @Alex na premiumki z X motorjem.
    • Kaj misliš s tem vojno med Izolani in Piraneži? 😊
    • A temen rud obstaja😲...morm probat,k temni so bolj karamelasti,pa mi je tudi zelo všeč👍   Ja,kar se segrevanja tiče imaš prav...bi bilo fajn kak stiropor-ovitek al kaj podobnega... Z "porcijo" pa nimam problema...lih taprava😄
    • Lani, ko sem še delal, se je sin od sodelavke udeležil nekega prostovoljnega, trimesečnega služenja vojske. To naj bi jim tudi plačali.  Dogajalo.bi se naj nekje na obali (ne vem točno kje). Prvi šok je bil, ko so jim pobrali vsem telefone in jih dali na razpolago za petnajst minut vsak večer, ob 20.30. Ob 21.30 so morali v postelje. In zjutraj vstajanje ob 5.30. Vsak dan jih je bilo manj na postrojavanju. 😄 Od sodelavke "ta mali" star je bil takrat 23 let, je zdržal točno sedem dni. Potem pa domov k mamici. Bogi mi s takimi "vojaki". 🤣🤣
    • Pride luštna sodelavka srednjih let, oblečena v eno lahko oblekico in nekaj išče po omari. Pa opazi, da jo gledam in reče: - "Se mi zdi, da imam nekaj, kar te privlači..."   Meni pa, kljub vročini, zmelje "tisti" del možganov in bleknem nazaj: - "Ja, lepo mlado hčerko..."           Njen pogled? Očitno sem bolj trdoživ, kot sem mislil...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.