Jamralnik v2
Create short link
-
Ne vem, če veš v čem je fora🤔 Količina olja nima veze z rinki ampak samo več ga na koncu zavržeš, če ga imaš veliko.... Ps, nekaj se jih je zapalilo....
-
Se ne strinjam čisto. Newey je človek, ki rabi avtonomijo in njegov način dela bo naredil največji napredek tam, kjer je stanje razvoja še malo "v povojih". Tu AI počepne in rabiš kreativnost pravih razvojnikov. Računska moč ne naredi toliko razlike, me ne boš prepričal. Zato je zdaj sprejel mesto tehničnega direktorja pri Aston Martin-u. Pri Red Bullu je svoje opravil, verjetno že par let nazaj. Je pa iskal nekega takšnega lastnika, kot je Lawrence Stroll, ki mu bo to avtonomijo dal. To tudi v F1 ni samoumevno. Npr. jaz bi si ga želel videti pri Ferrariju, pa tam okolje ne deluje tako, da bi mu omogočal njegov način dela. V glavnem, ko ekipa enkrat preide to stopnjo v razvoju, potem za takšne ljudi ni več zanimivo. Pride pa čas za en kup računske moči, ki potem drži dominanco ekipe na nivoju, ki jo je zastavil ključen človek na začetku poti. Beda je, ker to potem naredi F1 nezanimivo in dolgočasno in se potem pozna pri upadu gledanosti, kar je bil kar problem pred recimo 10 leti. Potem ko se je stari Bernie umaknil so vse malo prevetrili in gledalcem spet približali dirkanje.
-
Dobra finta. Daš po gorenjsko olja, pa imajo vsi rinke. Jaz sem bil tista stara šola, ko je moralo biti tolko olja, kot da bi pomfri pekel.... in tam so morali bit top, da imajo rink.
-
Ta je za @Alex, kaj dela vodka Ernesto Zanolli (@ernestozanolli) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 36K likes, 1,857 comments - ernestozanolli on January 28, 2025: "✨️ Buongiorno! ACROBAZIA AUTOMOBILISTICA RUSSA FINITA MALE...
-
Recommended Posts