Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Moja Mazda je bila dva tedna nazaj tudi na avtovleki. Pa ne zato, ker bi bila pokvarjena, ampak ker sem imel gumo prazno in sem nekako moral priti do vulkanizerja. Ker v avtu ni več rezerve, ostane asistenca. Najhitreje rešeno. Hočem povedati, da avto na avtovleki še ne pomeni pokvarjenega avtomobila.
    • En primer, ko pušča antifriz. 2,5l skyactive motor    
    • Evo, EV se ne kvari baje.
    • Ahoy!   Uglavnm men se valja se ene par kosov za miato, in sicer:   Zici, voznikov bl bogi, sovoznikov dokaj ok. 50€   Pol so mehanizmi luci, same parabole so hin, zravn grejo se migavci pa pozicije. 50€   Streha, zmontirana na avto cca 1 leto predn je su v garazo, platno in mehanizm zgledata ok, rain raila ni. 100€   Odbijaca spredi zadi, oziroma samo obloga niju, za postrihat. 50€ kom   Armatura facelift, kar je na fotki. Senkam, edin pogoj je da gre v kompletu.   Menjalnik, men je delu, noben sinhron ni bil hin. 100€   Diff. 100€   Ce se se kej najde sporocim. Vse info samo na telefon, ne spremljam foruma. Alpa mail, whatever floats your goat. komunala.jero<at>gmail.com 030 615 418   Over and out!
    • Ti si še hujši kot mi penzionisti. 😊
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.