Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Grozljivka na Veliki planini. Sredi dneva na parkirišču na Jelševem konfinu nikogar, niti enega avta. Potem naprej po poti skozi gozd do Gojške nikogar, še ptiči so bili tiho, niti vetra nič. Od Gojške do Male planine spet čisto nič, nobenega živega bitja, nikjer znakov življenja, nikjer dima iz dimnika katere od koč, ničesar. Res strašljivo, ko v lepem sončnem vremenu hodiš po pokrajini, kjer vedno turisti in planinci hodijo drug po drugem. Vprašal sem mojo najdražjo, če nisva kaj zgrešila. Namreč, lahko da se je zgodil konec sveta, le da midva o tem ne veva nič ker sva iz Moravč (Moravče so 50 let za cajtom)ž -
Nikoli, odkar jaz vem! In tole slikano kracanje na enem listu papirja 🤔 vsemu temu jaz še vedno nič ne verjamem, ker vem kakšen avto vozim in tole vse mi zgleda nemogoče.... Ps, razen če je z vlaka pado.....
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Možina že pripravlja oddajo na temo narodno veleizdajstvo v sodobnem času. Naslov naj bi bil Black Cube. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ampak tale komunajzerka Musarka je pa res eno štalo napravila. Prej se je točno vedel, da gre v torkih dizel gor več kot bencin. Zdaj pa tole. Koji k... smo pa potem tankal včeraj????
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)