Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Se strinjam, da je reakcija policije čist pretirana in nepotrebna sploh, če je res šlo za eno rastlinco in za lastno uporabo. Po drugi strani je pa tako, da pa ravno desni imajo največ povedat čez konopljo in bi jo kriminaliziral... tko da... kaj pa vem, palica ima dva konca in slej kot prej sam fašeš.
-
Ubogi gasilci, včeraj so spet imeli ogromno reševanja iz pokvarjenih dvigal... - ob 7.50 je na Cesti Franceta Prešerna na Jesencama zaradi izpada električne energije v dvigalu ostala ujeta oseba. Gasilci so jo s tehničnim posegom rešili iz dvigala, ga izklopili ter o dogodku obvestili serviserja. - ob 13.00 je na Golniku v okvarjenem dvigalu ostala oseba. Gasilci so s tehničnim postopkom osebo rešili iz dvigala in obvestili pristojnega serviserja. - ob 13.00 so v Lendavski ulici v Murski Soboti gasilci iz okvarjenega dvigala stanovanjskega bloka rešili osebo. - Ob 13.10 so na Trgu revolucije v Trbovljah gasilci iz okvarjenega dvigala rešili pet ujetih oseb ter o okvari obvestili dežurnega serviserja. - ob 16.45 se je v stanovanjskem bloku na Cesti Maršala Tita spet na Jesencama pokvarilo dvigalo, v njem pa so ostale osebe. Gasilci so jih s tehničnim posegom rešili, dvigalo odklopili iz obratovanja in obvestili pristojnega serviserja. Očitno je spet prava luna za okvare dvigal. Mi je pa zanimivo, kako te reči prihajajo v intervalih - najprej sem ter tja kakšno dvigalo ali pa še to ne, potem pa pet ali več intervencij v enem dnevu...
-
DARS lahko vseeno pošlje svoje vozilo za zavarovanje, če oceni, da je zaradi položaja vozila oziroma prometnih razmer potrebno. Zakon namreč dovoljuje vozilom vzdrževanja uporabo odstavnega pasu pri izločanju vozil, pri čemer morajo biti ustrezno označena.
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Berem tale članek in mi nekaj ne gre skupaj: tukaj taka akcija in hišna preiskava za eno sadiko - ko pa Liridon Hoxhaij dila kokain po Izoli pa kličeš policijo, ni pa nikjer nobenega...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)