Skoči na vsebino

Niso 18ke !

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

A zase si rabil tiste gume,za kaere si se pol odlo?il?...lepo zgledajo...lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

ye... :)

kupil KUMHO ECSTA KU31, 75 jurjev vse 4 pa ?e lep profil majo :P

vuk: v petek sem v MB po 12. uri ->RTI... ?e ma? cajt :) grem na homolomokolobocijo

al pa ?e ma kdo drug cajt.. lahko gremo po pregledu (?e bo pozitiven) nekam na drink

LP KAALman

Napisano

po?teno po?teno!! :D

ma kaj te ki si imel gor... so 4x100? al majo 5 vijakov?

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

te ki sem jih mel gor so 15" pa 4x100

original MAZDA MX-3 :)

LP KAALman

Napisano

te ki sem jih mel gor so 15" pa 4x100

original MAZDA MX-3 :)

hmm...ce lahko kar tuki nadlajujem...ce dovolis?!

kako bi lahko jaz legalno ruknil take kot si jih imel ti gor na mojo mazdico, ko pa imam homologirane samo 185/65 14??

mislim...itak, da bi se moral puffo zapicit v to, da ni 1.8 ampak 1.6 masina noter :/

106032985.png

Napisano

potrdilo od MMS-a da taka dimenzija gum in plati?? ustreza tvojemu vozilu, pa na homologacijo... pa bi moglo it. probaj malo potelefonirat na LPP pa MMS, ali pa ?e ti MMS lahko dopi?e dimenzijo, oz. kakorkoli zrihta kaj v tej smeri...

LP KAALman

Napisano

potrdilo od MMS-a da taka dimenzija gum in plati?? ustreza tvojemu vozilu, pa na homologacijo... pa bi moglo it. probaj malo potelefonirat na LPP pa MMS, ali pa ?e ti MMS lahko dopi?e dimenzijo, oz. kakorkoli zrihta kaj v tej smeri...

interesantno...ce bi mi na mms-u dimenzijo lahko pripisali nebi rabil popolnoma nic drugega kot feltne :)

106032985.png

Napisano

Res lepo pa?ejo na tvojo mx3!

Nevem zakaj se tolk zaradi te homologacije sekirate? :whatever:

Jaz ?e ve? kot eno leto vozim 16" pa mam v homologaciji napisano najve? 185/60/14!

Pa mi noben policaj ne te?i, sam enkrat me je en vpra?al ker letnik je avto, pa povem da 96 pol pa ti re?e da te pa itak nimam homologacijskega karton?ka pa je bla zgodba zaklju?ena! :D

Tudi brat ma z svojo mx3 podobne izku?nje!

Napisano

@?TAJERC:

ker mam temna stekla, za katera ?elijo videti homologacijo, pa tam not pi?e 205/55 R15, kar pa ni na vozilu ;)

100 jurjev je pa preve?, raje dam zdaj 15 :P

LP KAALman

Napisano

ye... :)

kupil KUMHO ECSTA KU31, 75 jurjev vse 4 pa ?e lep profil majo :P

vuk: v petek sem v MB po 12. uri ->RTI... ?e ma? cajt :) grem na homolomokolobocijo

al pa ?e ma kdo drug cajt.. lahko gremo po pregledu (?e bo pozitiven) nekam na drink

@kaalman-si bom vzel ?as...pokli?i me ko bo? fertig na RTI(ne se zapeljat proti mestu nazaj) ,pa komot sko?iva na kak?en drink.

lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To mi je res nenavadno, ker nad avtom ni žice na delu, kjer je potem posrano. Ampak mi je pa zagonetka, da v 100% primerih je posrano točno po tistem, ko avto operem. Sem ša zanalašč pral samo z vodo brez šamponov ali kakršnih koli dodatkov, da bi mogoče jih privabil vonj. Nenavadno mi je to, da ga je deć včeraj kar lepo opral in je bil čist kot solza pa se ni pojavil noben ptičurin in danes zjutraj je bil avto kristalno čist brez drekarije.    Se pravi odpadejo teorije o nekem šajnanju al pa odbleskih svetlobe. Dejansko je vedno le takrat, ko operem ročno. Kot, da me tile leteči teroristi opazujejo in si pol dajejo duška. Mislim, fak zgledalo je kot tekmovanje kdo ga več naserje 
    • Po količini in intenziteti skoraj ne verjamem, da je bil golob... prej gologlavi jastreb al pa celo albatros.
    • Ti razkrijen prav Nubertovo rešitev?   Izjemno preprosto in učinkovito👌 Npr. zraven centra nuVero 70...poglej navodila...ne rabiš brati-le sliko poglej,kaj je v kompletu priloženo-prva in druga slika...bi moral poiskati kje je,pa se mi ne da...v bistvu nič posebnega-gosta pena z privito krogljico....toliko večji fi,da na tesno paše v BR-cev (da jo močni impulzi vseeno ne morejo poriniti iz cevi. Celo "igraš" se lahko z odprtocelično in zaprtocelično peno,in tako čim bolje približaš bass svojim željam in akustiki. nuVero so izjemno potentni v basu. Tako 70 kot tudi 110-ke...oboji imajo tudi stikalo na kretnici-terminalu za reduciranje v bassu,a center ima vseeno še dodatno priložene čepke iz pene,za 110ko si jih lahko dokupil. Pri 110ki sta dve BR-cevi,kar pa omogoča še bolj selektivni poseg v jakost bassa.   Za začetek pa ni sile takoj leteti v trgovino-Nubert priporoča preizkušanje z npr. skupaj zvitimi "štumfi" ipd...pri določenih tipih,predvsem starejših zvočnikov (npr. pri nuVero ni temu tako),lahko z zapiranjem BR-cevi veliko pridobiš na področju preciznosti in hitrosti bassa,a seveda na račun "mogočnosti oz. grobe dinamike...oz. dobiš "vitkejši" bass.   Tretja slika-izrez iz navodil za 140-ko.    
    • Pol je Focus maneken.   V Franciji se je golob vsrau na drevi nad avtom. Priletela je juha po robu strehe, nad vrati. Ker so bila vrata odprta, je letelo po vratih znotraj, po sedežu ob otroškem stolčku, po stolčku in po zadnji strani sovoznikovega sedeža.   Menda sva z ženo 15min pucala. Hvala bogu, da je večinoma šlo po ledru.   Presneti francozi, še golobi so arogantni.
    • Evo, narisana, samo vozi. 27 km, 300 vm. Škocjanski zatok - Sečovlje - Google My Maps WWW.GOOGLE.COM Škocjanski zatok - Sečovlje   Lahko pa si naložiš gpx sled v kakšno drugo aplikacijo.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.