Skoči na vsebino

pozna kdo?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ma hitro se to zgodi, malo nepazljivosti pa gre lahko vse narobe, zato obsojam kavč komentatorje, ki so po socialnih omrežjih vsi pametni, realnost na terenu je lahko kruta.
    • GOTOF JE, tako kot njegov odsluženi A3
    • Jaz sem se že pogosto spraševal, ko sem takole ob policistih, ko so na kakšni intervenciji - kako pogosto se kdo želi dokopati do pištole. On takrat gleda čisto druge stvari, pištolo pa nekdo vzame za "tren oka", še posebej, če te še odrine ali kaj takega.    Prav veliko pa iz avta ni videl med vožnjo: Rene Tiefnig (@renetiefnig) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 8,288 likes, 258 comments - renetiefnig on September 10, 2026: "Audi said: I’m done, bro. 😂 #slovenia #balkan #croatia #driving...  
    • Tole danes je bilo fantastično popotovanje iz Centra Jeblane proti severu. Za cca. 27km sem potreboval 110 minut. S poganjalcem in umirjenim tempom sem prejšnji 5-ek, potreboval skoraj pol manj, jao  
    • Bom samo tako rekel.   Veš kolko ajznponarjev je. Pa še kar večino vlakov zamuja.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.