Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Verjemi da sem bil presenečen ko je bila zraven škatla v velikosti škatle za čevlje s tremi vrečami drobnega materjala. Pač ni Ikea kjer je vse prirejeno da lahko gospodinje same sestavijo. -
Prej kot MAP senzor, ti zna probleme delati senzor izpušnih plinov (v kolikor še ni bil zamenjan). V mirovanju ti mora kazati vrednost cca. 100 kPa.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
10 let nazaj sem imel tako idejo. Po besnem iskanju ekvivalenta začuden ugotovi, da sedaj prodajajo samo še ene igračke za otroke. Še 5 kil nimajo. Pa 3,5KW skupne nazivne moči zagotovo ne. Sploh mikrovalovke so sedaj narejene po principu: po uporabi odvrzi. -
Kar veliko takšnih Lidlovih strohev dela Scheppach (sedaj čajniz)...tiste stabilne namizne brusilnike,kompresorje,stabilne vrtalnike ipd... Aha🧐...enako misko imaš kot moja žena za fanily-PC😃...raketa od miške👍...super proti bolečem zapestju itd...
-
Takih mikrovalovk danes ne delajo več...sem že pisal v temi o beli tehniki okoli naše Bosch-eve...če nebi takrat bilo brezplačne akcije za 5 let garancije bi bila že takoj po enem letu na deponiji.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)