Meni to ni ratalo nikoli tudi na bencinskem Clarusu pa sem ga po?teno teral tako po AC, kot po mestu. Pa mi nikoli v 160.000 km, ki sem jih naredil ni pri?la povpre?na poraba ?ez 10litrov (max 9,8 litra).
Boss s prve roke ti povem da sem spravil mojo mazdo ?e dostikrat na over 10 l Popre?je..... Pa nisem prepri?an da sem ga na "limitu imel"..... :ne vem: Sicer pri alfi sem imel povpre?je od 8.2 do 9.6...se je pa tudi zgodilo da sem ga preko 10 l stisnil..... Ok... konjev je imela isto kot tvoja, je pa imela 400 CCM ve? od tvoje....thats the reason probably.... :ne vem:
LP david
Feel free....
Simon obstaja en SUV zelooo zeloo podobne oblike.... sam se ne spomnem imena.... bom pre?ekiral pa javim!!!! Direktor Panterja v LJ ga ima! Lih take barve!
Feel free....
?aki malo...ta kombinacija mi je znana..... Je ta tvoj bratranec mogo?e Borut?? Avto Moto ?port????
Feel free....
Katastrofa...in pol se ?udijo da sistem pri nas propada..... davek na rezanje zraka.... katastrofa!!!
Feel free....
Wild....probleme imam s porabo goriva...in naj bi pri?el nov software predvidoma do konca septembra.... Ve? kej*?**
LP daVid
Feel free....
Wild mogo?e naslednji teden pridem na testno vo?njo....
Aja pa ?e to...ste mogo?e ?e dobilo now software za mazdo 3??
LP daVid
Feel free....
Napisano
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani