skibby 0 Napisano 25. marec, 2008 Avtor Doma?i (neoriginal) servis na ?tajerskem Napisano 25. marec, 2008 V bistvu sem iz Ptuja, ni pa problem sko?it do MS ali do CE... LP, Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
skibby 0 Napisano 20. marec, 2008 Doma?i (neoriginal) servis na ?tajerskem Napisano 20. marec, 2008 Pozdravljeni! Moj avtek (323F BA) je potreben velikega servisa, pa so poobla??eni servisi enostavno predragi. Ima kdo kak?ne dobre izku?nje z doma?imi servisi na ?tajerskem koncu? Hvala in lp, Aleksander Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
skibby 0 Napisano 3. marec, 2008 Avtor Lu?ka za ro?no zavoro 323 BA Napisano 3. marec, 2008 Kratko poro?ilo: Krive so bile zavorne plo??ice. LP, Aleksander Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
skibby 0 Napisano 25. februar, 2008 Avtor Lu?ka za ro?no zavoro 323 BA Napisano 25. februar, 2008 Hvala za napotke... Zdaj je tema, bom jutri preveril te stvari... Plo??ice sem zamenjal v zadnjem letu, tako da bi morale bit ?e ok... Lahko pa da res kak zavorni cilinder pu??a... Bom preveril in javim kako pa kaj. LP, Aleksander Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
skibby 0 Napisano 24. februar, 2008 Lu?ka za ro?no zavoro 323 BA Napisano 24. februar, 2008 Majstri pomagajte... Kar na lepem se mi je pri?gala lu?ka za ro?no zavoro in no?e ve? ugasnit. Najprej sem mislil, da je nekaj s stikalom, pa ni... Zgleda ?ist ok... Se komu kaj sanja, kaj mi lu?ka sporo?a? Sem hotel ta info dobit iz navodil in ugotovil, da jih sploh nimam. Ima mogo?e kdo handbook za 323 BA? LP, Aleksander Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
skibby 0 Napisano 26. maj, 2005 Identifikacija Motorja V 323 Ba Napisano 26. maj, 2005 Pozdravljeni mojstri! V avtu imam zamenjan motor, motor pa zgleda ni enak kot je bil original, saj original termostat, ki sem ga nabavil na osnovi ?asije ne pa?e. Mi lahko kdo pomaga pri ugatavljanju tipa motorja! (mogo?e kake ?tevilke, kje jih naj najdem) LP, Skibby Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
V bistvu sem iz Ptuja, ni pa problem sko?it do MS ali do CE...
LP,
Povezava za deljenje
Deli na druge strani