tomlc 0 Napisano 1. april, 2006 Avtor lu?ka za bencin Napisano 1. april, 2006 ja pr men naj bi bla in sploh ne vem kdaj bi se mogla pr?gat Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tomlc 0 Napisano 1. april, 2006 lu?ka za bencin Napisano 1. april, 2006 tkole je men lu?ka za rezervo sploh ne svet, nikol mi ni, zamenjal sm ?e ?arnico pa ?e kr ne dela. Imam 323F l.95 (stari model premikajo?e lu?i) in me zanima kje naj i??em napako? pa ?e zanima me kateri castrol uporabljate in kak?na je razlika med txt in gtx v delovanju motorja Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tomlc 0 Napisano 23. september, 2005 Avtor manjava vetrobranskega stekla Napisano 23. september, 2005 ja hvala sam jaz ?ipo mam jz rabm sam enga da mi jo bo zamenu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
tomlc 0 Napisano 21. september, 2005 manjava vetrobranskega stekla Napisano 21. september, 2005 mene pa zanima koliko stane menjava vetrobranskega stekla mam mazdo 323f model 90 letnik 95 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ja pr men naj bi bla in sploh ne vem kdaj bi se mogla pr?gat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani