Verjetno si mislil, da je garancija na avto in ne na ime, kar je v kon?ni fazi logi?no. Saj gre garancija skupaj z avtom k novem lastniku, ker stari je itak pol brez tega avta in si s to garancijo res nima kej pomagat.
Ne sme?no je ravno to, kar sem napisal... na servisu so me opozorili, da je garancija na ime (seveda za dolo?en avto) in ?e prodam avto moram poleg klasi?nega prepisa iti ?e na servis z novim lastnikom, da se uredi tudi prepis garancije... ziher, sem dvakrat vpra?al, ker mi ni bilo jasno
jaz sem jo vzel prej?nji teden za novo M3 (390 EUR) ... ve?inoma je krito vse kar omogo?a osnovna triletna garancija, ni pa recimo sistema eletkri?nih ?ip, ki je iz tega izvzet (upam, da to ne pomeni, da se bo velik kvaril
Garancija je na ime in se pri prodaji prenese na drugo osebo, tako da v kolikor pride do prodaje v roku pet let zadevo tudi la?je/bolje proda?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a pa je to bolj problem za dizla ali bencinarja ali oboje?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani