Skoči na vsebino
Sklopka
Napisano

Jaz imam novo sklopko,cca. 3000 km sem naredil z njo in imam iste probleme! :ne vem: Pogovarjal sem se tudi z mehanikom in pravi,da ?e ti slave cilinder popu??a,ti zmankuje zavorne teko?ine,ker je skupaj povezano,jaz pa imam zavorno teko?ino na max!? :ne vem: <_<:(

TomBlaster

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sklopka
Napisano

Torej ima? isti problem :angry: Jaz sem naredil z novim kak?ne 13.000 kilometrov :( Mo?no pa je saj sem menjal olje na nepoobla??enem serviserju,ampak je znan kot zelo dober mehanik <_<

Bom ?el jutri v akcijo in poizkusil z drugo prestavo skozi Jesenice do kak?nega kanala in mehanika da mi bo probal to olje zamenajt... :ne vem:

Jaz samo upam da mi ga bo uspelo zrihtat do sobote saj sem prav z veseljem pri?akoval ta dan :(

Ja,baje da ta olje,ki je notri ni pravi,tako da bom poizkusil z zamenjavo,vsaj tako mi je mehanik svetoval!

Rekel je da naj kupim olje kar na mazda servisu-tam sem se pozanimal;rabim ga 2litra,liter pa stane 35eu :(

Imam pa tudi podatke o olju,?e ti pridejo kaj prav,takega prodajajo na AC COSMOS- sae 75w90 castrol tax-f

:bravo:

TomBlaster

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sklopka
Napisano

...imava isti problem... :( Jest sem se tudi malo pozanimal in sem sli?al da naj poizkusim zamenjati olje v menjalniku!!?!? to sem izvedel od mehanika,ki dela na mazdah... :ne vem:

TomBlaster

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis v kranju
Napisano

Kon?no... :) Odlo?al sem se med petimi mehaniki,tako da sem se danes kon?no odlo?il... :D

Izbral sem Simona iz Medvod,sli?ati je bil najbol resen in tud opazil sem da dobro pozna zadevo... :bravo:

Hvala vam za vso pomo?! :notworth: Sedaj mi samo ?e za?elite sre?o,jaz pa upam,da bom maksimalno zadovoljen! :)

D-day bo 15.marec,ko zadevo odpeljem k njemu v gara?o,dela bo za kak teden,ko pa se moja igra?a vrne,pa takoj dobi novo letno obutev... :D

?e enkrat res,Hvala!!! :vesel:

TomBlaster

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A je to mo?no?
Napisano

Ni mozno. Drzi se cimbolj stran od tega mehanika. Ce rabis kaksnega specializiranega za Mazde ti ga lahko priporocim.

To bi pa lepo prosil-okolica dolenjske ali ljubljane!? :)

uni motorji, kjer je volan na levi se vrtijo v levo, tam kjer je pa volan na desno pa se vrtijo v desno - a ni to logi?no :blush:

:hohoho:

Ne,to mi glih ni logi?no... Mislim da nima veze na kateri strani je volan!? :)

TomBlaster

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A je to mo?no?
Napisano

Od nekega mehanika sem izvedel,da se mazdini 1.6 motorji (tip:B6) l. 2001 razlikujejo... :blink:

"Baje da se eni vrtijo v eno,drugi v drugo stran!?!? :huh: Kaj takega sem prvi? sli?al...

Je to mo?no??? :ne vem:

TomBlaster

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

servis v kranju
Napisano

?e ima? v mislih tega iz Mlake, kateri ve?inoma ?raufa honde, potem ti svetujem da ko dobi? avto nazaj, pelji ?e k enemu mehaniku da preveri ?e so vsi ?raufi tapravi in dovolj zategnjeni :) Poleg tega preveri kaj vse je bilo "zamenjano"...

?e ti bo menjal plo??ice in diske, pazi da ti ne odpade kak?en "aftermarket" vijak ki dr?i zavorno ?eljust (govorim iz lastnih izku?enj), ker ni prijetno da se ti nekje na drugem koncu slovenije ?eljust zabije na disk.

Lp

Hotel sem mu dat delat veliko generalno na motorju(vse na novo)... !? :( Rekel mi je da me bo pr?lo vse skupaj z delom cca. 1500eu!? Mi priporo?a? kakega drugega?Jest sem namre? iz dolenjske,zato bi bil vesel kakega bli?jega dobrega mehanika!? :ne vem:

TomBlaster

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.